Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
Zaten sorun yok İsa, ancak masaüstü sürümü de bilgisayarlarda ve tabletlerde hızlandırmamız gerek :) Opera Mini için maalesef çözümü yok bu dolma bekleme işinin, araştırdım. Opera Mini ile dün sitemize 2500 kişi giriş yapmış baktığımda ancak mobil cihazlardan toplam giriş 50bin civarı. Bu durumda hangisine öncelik vereceğimize şaşırdım hız ve optimizasyon konusunda.

Yine de bir süreliğine, Opera Mini için tekrar optimize hale getirdim reklam sunumunu. Şu an sorun görülmemeli.

Opera Mini ve Opera tarayıcılar için, kesinlikle Mobile Sürüm kullanılmalı diye düşünüyorum. Zaten yakın zamanda direkt olarak mobil sürüm seçilecek mobil tarayıcılarda, ancak istendiginde desktop sürüme geçiş sorunsuzca sağlanacak biliyorsunuz sorunumuz buydu
teşekkürler @Ozan şu an hiçbir sorun yok :) inşallah bu şekilde kalır :) :alkis

.caner.

.caner.

Üye
Zaten sorun yok İsa, ancak masaüstü sürümü de bilgisayarlarda ve tabletlerde hızlandırmamız gerek :) Opera Mini için maalesef çözümü yok bu dolma bekleme işinin, araştırdım. Opera Mini ile dün sitemize 2500 kişi giriş yapmış baktığımda ancak mobil cihazlardan toplam giriş 50bin civarı. Bu durumda hangisine öncelik vereceğimize şaşırdım hız ve optimizasyon konusunda.

Yine de bir süreliğine, Opera Mini için tekrar optimize hale getirdim reklam sunumunu. Şu an sorun görülmemeli.

Opera Mini ve Opera tarayıcılar için, kesinlikle Mobile Sürüm kullanılmalı diye düşünüyorum. Zaten yakın zamanda direkt olarak mobil sürüm seçilecek mobil tarayıcılarda, ancak istendiginde desktop sürüme geçiş sorunsuzca sağlanacak biliyorsunuz sorunumuz buydu

Akıllı telefonlarda masaüstü siteye nasıl geçiş yapabiliriz?

Bu değil direk pc için olan?

0MG90

0MG90

Üye

Evet Opera Mini de Mobil Sürümü seçtim hız artışı oldu baya bi.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Her iki tema sürümünde de sayfanın en altında birbirine link vardır. "Mobil Sürüm için Tıklayın" / "Masaüstü Sürüm için Tıklayın" butonları sayfanın en altındadır.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, .caner. ve asigsasi
0MG90

0MG90

Üye
Dosyalar kısmı çok iyi olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Invoke, xavxmaxi ve ANIL
hikmet366

hikmet366

Üye
google Play Gibi

0MG90

0MG90

Üye
iOS Chrome da Gereksiz ve Deneme Mesajları bölümünde Yeni Konu açmaya tıklıyorum ama 3 oldu sürekli Chrome kapanıyor yeniden açınca siteden çıkış yapmış oluyor ve mobil sürüm açılıyor?

Diğer konularda da denedim yine aynı. Chrome kapanıyor açınca çıkış yapmış oluyor ve mobil sürüm açılıyor.

Son düzenleme:
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
iOS Chrome da Gereksiz ve Deneme Mesajları bölümünde Yeni Konu açmaya tıklıyorum ama 3 oldu sürekli Chrome kapanıyor yeniden açınca siteden çıkış yapmış oluyor ve mobil sürüm açılıyor?

Diğer konularda da denedim yine aynı. Chrome kapanıyor açınca çıkış yapmış oluyor ve mobil sürüm açılıyor.
Bende düzgün çalışıyor bir daha dener misin?

0MG90

0MG90

Üye
Yine denedim yine attı. iPad benimki.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tum tarayici onbelleklerini sifirlayip tekrar dener misiniz?

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Yeni Mesajlar butonunun yeri güzel olmamış saklanmış gibi :ehe Ama gerisi güzel :lol

0MG90

0MG90

Üye
Tum tarayici onbelleklerini sifirlayip tekrar dener misiniz?
Temizledim hepsini denedim yine olmadı. Silip kaldırdım yine attı. Çok garip bir şey
Sorun sadece bende galiba

0MG90

0MG90

Üye
Cihaza dfu modda ipsw attım belki cihaz sorunludur diye yine aynı sorun var. Tek bende mi bu ya? iPad'i olan başkası deneyebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt