Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
bende soğudum ama maxicep sayesinde değil gereksiz üyelerin çoğalmasından üye alımı kapatılmalı
Yok öyle bir sey olamaz cunku gereksiz uyelerle birlikte isini gormek icin kayit olan üyelerde geliyor

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı

asigsasi

asigsasi

Üye
bu normal mi telefonu yan çevirdiğim zaman mesaj sayısı imza felan gözüküyor normal düz çevirince hiçbiri gözükmüyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: arslanla
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Normal

arslanla

arslanla

Üye
bu normal mi telefonu yan çevirdiğim zaman mesaj sayısı imza felan gözüküyor normal düz çevirince hiçbiri gözükmüyor :hmmm

opera mobil mi bu?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
evet

• Beğen
Strange

Strange

Üye
Hayırlı olsun ama vBulletin gibi profesyonel bi sistemden geçiş ilginç bir seçim olmuş. Asp Playground olsaydı keşke.

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
boş mesajı alıntı yapmışsın :ehe kayahan

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve Kayahan14
huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
Hocam herşey iyide tema çok karışık geldi gözüme :)

asigsasi

asigsasi

Üye
eklenti bölümüne wgz eklenebilir mi ?

ali.clay

ali.clay

Üye
Biraz değişik gelebilir ama bi şey sinir bozucu. Mobilden giriyorum. Seri olarak konulara giremiyorum mesela android rom > samsng and.rom > ve konu. Bunun gibi seri 2 3 hareket yapmak istediğimde sayfa bi yukarı bi aşşa gidip geliyor. Bu düzeltilebilirmi acaba ?:çay:

smrlss

Üye
eskisinden kat kat iyi buldum şu halini bile ellerinize sağlık :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
symbian'da mobil çok sıkıntılı hem de çok fazla.. Maxicep'ten soğudum diyebilirim. Ama bilgisayarda olunca iş başka, görsellik şahane olmuş, ama bence hiç geçilmemeliydi vBulletin'den...

• Beğen
haqanguven

haqanguven

Üye
win8.1 blue de yorum yazma aktif değil. Mobil fena kasıyor...

• Beğen
mkyb

mkyb

Üye
Symbian kullananlara yönetim gizli mesaj veriyor artık bırakın Symbian'ı diye. :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaslar sorunu tam olarak tekrar belirtir misiniz? Opera mini tarayicisi kasıyor ve sadece nokia telefonlarda degil mi ? Cihaz modeli ile ornek verirseniz, gerekirse ayni cihazdan alip denemeler ve optimizasyon isine girecegim..

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Dede ve Buğra
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
C6–01 sayfa kimi zaman yüklenmiyor ya da sayfa yüklenip açılıyor ama hala kotadan yiyor çubuk doluyor ama dönmeye devam ediyor bazen çok hızlı bazen çok yavaş yüklüyor abi bir dengesizlik var. Zaten sistem olarak aynı herhangi bir sybian 3 işletim sistemli cihazla deneyebilirsin n8 olur, c7 olur . 603, 700, 701, 808 bunlar 2. nesil symbian 3'ler işlemcisi tarayıcıları falan daha hızlı ancak onlarda da bu sorun var. Ayrıca onlar fp1 ve fp2 gibi daha yeni sürümleri kullanıyorlar ama symbianda genel anlamda sıkıntı var.

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Dede ve asigsasi

Üst Alt