fatih54102
Üye
Kullanılabilir düzeye geldi ancak hala Mobil Lite temasına göre çok yavaş.başka tarayıcılarda da aynı şekilde kasma donma var mı?
zamanla mobil sürümde iyileştirmeler yapılacaktır büyük ihtimal![]()
Kullanılabilir düzeye geldi ancak hala Mobil Lite temasına göre çok yavaş.başka tarayıcılarda da aynı şekilde kasma donma var mı?
zamanla mobil sürümde iyileştirmeler yapılacaktır büyük ihtimal![]()
Adminim konuyu görüntüleyen kişileri de eklemek mümkün mü acaba?Mobil görünümde, konuyu baslatan ve son mesaj tarihi görünüyordu
Artık Son Mesajı yazan kısmı da eklendi istekleriniz üzerine![]()
tekrar deneyin imza alanındaki düzenlemeden olmus olabilir.beğen butonu opera mobil ile işlemez oldu konulara cevap yazamıyorum şikayet edemiyorum![]()
Adminim Keşke Hani Moderatörlerin İsminin Altında "Yönetici" Yazıyorya Bizim Onun Gibi Fakat Rütbemizin İsmi Yazsa "Yüzbaşı,TuğGeneral" Gibi. Güzel olurduMobil görünümde, konuyu baslatan ve son mesaj tarihi görünüyordu
Artık Son Mesajı yazan kısmı da eklendi istekleriniz üzerine![]()

yok yine aynı mobil de hiçbir şey yapılmıyor bu mesajı mini den gönderildi.tekrar deneyin imza alanındaki düzenlemeden olmus olabilir.
AynenAdminim Keşke Hani Moderatörlerin İsminin Altında "Yönetici" Yazıyorya Bizim Onun Gibi Fakat Rütbemizin İsmi Yazsa "Yüzbaşı,TuğGeneral" Gibi. Güzel olurdu![]()

daha tema vs işleri yapılmadı denebilir zamanla onlarda düzenlenecektirAdminim Keşke Hani Moderatörlerin İsminin Altında "Yönetici" Yazıyorya Bizim Onun Gibi Fakat Rütbemizin İsmi Yazsa "Yüzbaşı,TuğGeneral" Gibi. Güzel olurdu![]()

evet sıkıntı var opera mobil den hiçbirşey yapılmıyormobil hiç girmiyo pc giriyo bende
Bu mümkün mü acaba?Hazır düzenlemeler devam ederken anabaşlıklara özel okundu olarak işaretle butonu koyabilme mümkünatınız varmı acaba?
Ve bide Xenforo nasıl okunuyor?
Dns ayarları yüzünden giremiyorsunuz.evet sıkıntı var opera mobil den hiçbirşey yapılmıyor
ben giremiyorum denedim sadece hiçbirşey yapılmıyor dedim şimdi düzelmişDns ayarları yüzünden giremiyorsunuz.
https://www.maxicep.com/forum/konu/androidlerde-dns-ayarlarini-degistirmek.838968/#post-6491519
Bu konuya göz atın, belki yararı olabilir.
@Ozan beğeni onaylarını da kaldırsan her zaman değil fakat arada bir onay istiyor