Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hidayet abi yeni gördüm ya k.bakma :D
Bende de fail not found diyor.
----------

Bir de arkadaşlar, her mesaj attığım konuyu takip edip bildirim gelmesin, ben seçeyim daha güzel olmaz mı? Bunun ayarı var mı? Göremedim de...
sağ üstte bulunan kullanıcı adına tıklayıp açılan pencereden bildirim seçeneklerini istediğin şekilde düzenleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve yaren_dede

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Hayırlı olsun :) yenilik iyidir :)

personable

personable

Üye
Hayırlısı olsun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ayrıca mobilde zengin mesaj editöründe kasma yaşayan arkadaşlar yine sağ üstte bulunan kullanıcı ismine tıklayarak açılan pencerede "forum seçenekleri"ne tıklayarak mesaj yazarken zengin menü editörünü kullan başlığındaki tiki kaldırarak normal mesaj editörünü kullanabilir.

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Dede ve Buğra
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
:ehe

Smileyler eklendi ;)

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14, arslanla ve Buğra
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
<3

• Beğen
Tepkiler: arslanla, EroL ve Buğra
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
:icelim::megafon:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, arslanla ve Buğra
KayraBey

KayraBey

Üye
:D:D
tapatalk görmüyor yine eskisi gibi...

Buğra

Buğra

Admin
smiley sorunuda düzeldi artık :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Hepsi geldi hayırlı olsun :maxicep:

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve Buğra
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Hepsi geldi hayırlı olsun :maxicep:
Bir de senin gibi TR karakterli üyelerin post sayılarını düzeltip, forumun genelinin beğeni sayılarını tekrardan geçirebildik mi işin büyük yükü tamam :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra, arslanla ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Bir de senin gibi TR karakterli üyelerin post sayılarını düzeltip, forumun genelinin beğeni sayılarını tekrardan geçirebildik mi işin büyük yükü tamam :)

O sınıfa tek ben girmiyorum değil mi? Yoksa direk nicki değiştirip kurtulabilirsin abi :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Smileyler eklenmiş. Şimdi biraz eskiyi hatırlattı :) Pememe cevap ver EroL abi orada olduğunu biliyorum :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Buğra
Invoke

Invoke

Üye
sağ üstte bulunan kullanıcı adına tıklayıp açılan pencereden bildirim seçeneklerini istediğin şekilde düzenleyebilirsin.

Teşekkürler; ama oradan kapatabiliyorum sadece. Benim demek istediğim şey, izlediğim konudan bildirim gelsin; ama her mesaj attığım konuyu otomatik izlemesin, mesela bu konu için "konuyu izle" yazısına basmadım ben. Neyse rahatsız olduğumuzu durdururuz, böylesi daha iyi genel olarak izlesin :D

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Opera Mini stabil sorun düzeldi sanırım :) Denemek için telefon buldum :)

Arkadaşımın C6-01'inden gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14 ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Bende tarayici degistirdim miui rom stock tarayici ile giriyorum ve mobil surum cok hizli stabil hic yavaslik yok cok daha iyi

Üst Alt