Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
Ligith surum de guzeldi

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
achambo

achambo

Üye
nasıl olmuş

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, -Akıncı ve Buğra
ANIL

ANIL

Admin
Konu ve Mesaj ARAMA ları tamamen düzelmiş olmalı, konu listenizi vs. görebiliyor olmalısınız. Ayrıca arama sağlıklı çalışıyor olmalı test edebilirsiniz.

Aynı sekilde yeni konu açarken "benzer konu önerileri" de calisiyor olmalı

Hepsi sorunsuz çalışıyor şuan ;)

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve Buğra
Akıncı

Akıncı

Üye
Konu ve Mesaj ARAMA ları tamamen düzelmiş olmalı, konu listenizi vs. görebiliyor olmalısınız. Ayrıca arama sağlıklı çalışıyor olmalı test edebilirsiniz.

Aynı sekilde yeni konu açarken "benzer konu önerileri" de calisiyor olmalı
konu listemi nereden göreceğim :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Akıncı

Akıncı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: phasan ve Buğra
hasim38

hasim38

Üye
Güzel olmuş;) ama Cepnet ile girmek öldürüyor:confused:

• Beğen
Tepkiler: phasan ve Buğra
phasan

phasan

Üye
Mıbil için en guzelı lıgıthe

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
codblackops2

codblackops2

Üye
Cok guzel fakat beyaz arkaplan cogu androidlerde daha fazla guc tuketimine neden olacaktir :D

Mobile light surumde bastimmi aciliyordu simdi biraz yavaslamis yüklemeyi beklemek bazen sinir bozucu olabiliyor.

Onun disinda 10 numara

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Buğra, phasan ve 1 kişi daha

apache61

Üye
Çok güzel yeniliği her zaman sevmişimdir :)

• Beğen
Tepkiler: arslanla
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Evet arkadaşlar gördüğünüz üzere sorunlar yavaş yavaş çözülüyor. Biraz sabırlı olun diğer eksikler de halledilecektir. Şuan gayet iyi ve stabil. İlk girdiğimde bende yadırgadım ama zamanla alışıyor insan. Pek aktif olamadım dünden beri ona rağmen alıştım. Yavaş yavaş daha iyi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Dede, -Akıncı ve 3 diğerleri
asigsasi

asigsasi

Üye
Evet arkadaşlar gördüğünüz üzere sorunlar yavaş yavaş çözülüyor. Biraz sabırlı olun diğer eksikler de halledilecektir. Şuan gayet iyi ve stabil. İlk girdiğimde bende yadırgadım ama zamanla alışıyor insan. Pek aktif olamadım dünden beri ona rağmen alıştım. Yavaş yavaş daha iyi olacaktır.
sen alıştın diye bizim de hemen alışma ihtimalimiz yok hele ki symbian telefon kullanıyorsan daha zor oluyor

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve -Akıncı

Üst Alt