Tapatalk için söylediHerkesde andriod yokki
direk tarayıcıdan giriş yapıldığından bahsetti ozan abiTapatalk için söyledi
Andriod yuklü chazlarda dan dediTapatalk için söyledi
Ayarları yapılıyor ..daha önceden tarafımdan ya da yöneticiler tarafından konulara eklenmiş eklentiler gelecek mi ?
bazı yöneticiler aramızdan ayrıldı mı yoksa siteye girmedikleri için yöneticeler listesinde gözükmüyor ?
Smileyler eklenecekonu bilmem amave
pankartları işe yarıyordu ben onların geri gelmesini istiyorum
Şu şekilde @Gregor Mendelgelen kutusundaki mesajları nasıl siliyoruz alıntıyarak cevaplarsanız sevinirim
Bakın üst kısımda yapılacaklar yazıyor.Eksiklerimiz var ve hepsi çözülecek.onu bilmem amave
pankartları işe yarıyordu ben onların geri gelmesini istiyorum

peki hocam mobildeki reklamlara el atacak mısınız çok rahatsızlık veriyor yada küçültelebilinirŞu şekilde @Gregor MendelEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aklıma gelen bir kaç konuda duruyor bir iki tanesi silinmiş sanırım ya da öncedenAyarları yapılıyor ..
eklentilerde sorun olmaması gerek, görünmeyen eklenti mi var @-Akıncı
Sag tarafta staff online yazan kisim online yoneticileri gosteriyor o an online olanlaridaha önceden tarafımdan ya da yöneticiler tarafından konulara eklenmiş eklentiler gelecek mi ?
bazı yöneticiler aramızdan ayrıldı mı yoksa siteye girmedikleri için yöneticeler listesinde gözükmüyor ?

https://www.maxicep.com/forum/members/?type=staff bu kısımda o zaman aynı görevi görmekteSag tarafta staff online yazan kisim online yoneticileri gosteriyor o an online olanlari![]()