Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Açtığımız konular nerede? Profilimde bulamadım Tüm Konularım tarzı bir şey?

• Beğen
Tepkiler: AkiliBidik

najanaja

najanaja

Üye
beğeniler sıfırlandı bilmiyormusun tekrar geri gelcek yönetim çalışıyor su an bu konu üzerinde söylemişlerdi
walla ben bayadır pek girmiyorum siteye açıkçası o yüzden haberim yok o konudan :)

• Beğen
Tepkiler: AkiliBidik
warriorname

warriorname

Üye
Mobile Light!daki gibi hızlı olması dileğiyle yeni yazılımınız hayırlı olsun.Eksiklilerin düzeltileceğine canı gönülden inanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: arslanla, Silinen Üye 988579 ve AkiliBidik
t730sh

t730sh

Üye
sağ tarafı kaldırsanız olur mu?

edim1979

edim1979

Üye
güzel olmuş yalnız mobilde biraz yavaş kalıyor .....şu goggle reklamlarınıda biraz küçültürseniz iyi olur ekranın yarısı kadar.:)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Gitti Gitti Beğeni mesajlarım gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• Beğen
Süleyman

Süleyman

Üye
Öncelikle hayırlı olsun. Forum yazılımlarından pek anlamam ama vbulletinden üst seviyede bir yazılım olduğu ilk bakışta belli olabiliyor. Üyelerin vbulletinde istedikleri birçok özellik bulunmakta. En basiti sen mesaj yazarken biri mesaj yazarsa yorum kısmının üstünde teni mesaj olduğunu göstermekte ve o linke tıkladığımızda sayfa yenilenmeden online olarak yeni yorumları görebilmekteyiz. Değişiklikleri kaydetme ve çeşitli ayarlarda online olarak sayfa yenilenmeden yapılmakta. Sadece bu bile yeni sistemin güzel ve gelişmiş bir sistem olduğunu açıklıyor.

Sistem şuan çok yeni ve tasarım vs gibi konularda birçok şikayet olabilir. Nedeni ise göz alışkanlığı. Bizim gözümün eski maxicepe alıştığı için bu biraz garip geliyor ama ben şimdiden alıştım. Yeni sistem tekrar hayırlı olsun. Bir an önce yeni tasarımada geçme dileğiyle. Başarılar.. :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, arslanla, umitgul18 ve 1 kişi daha
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Aktiflik süreleri eklenicek mi ? Beğenmekten vazgeçme var mı azaldı da sayısı

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Şimdi bütün forum bembeyaz gibi duruyor. Biraz renklendirsek fena olmaz sanırım.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
arkadaşlar çok heyecanlıısnız olmaz böyle :D gelcek diyorlarsa gelecektir :D

umitgul18

umitgul18

Üye
Ozan adminim opera mobilden giriyorum acaip yavaş opera mini nextden giriyorum çok hızlı ama opera next, opera mobildeki site görünümünü veremiyor kötü duruyor. (Telefon Nokia 500) Bu konu hakkında düzeltmeler yapabilir misiniz ? Ben opera mobilden hızlıca siteye erişmek istiyorum off.

• Beğen
Tepkiler: arslanla
Metin MF

Metin MF

Üye
mesajlarımda düzenle tuşu yok

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
opera miniden bir türlü giriş yapamıyorum

• Beğen
Tepkiler: phasan ve Silinen Üye 988579
phasan

phasan

Üye
Yenılık iyidir de opera mını ile sorun var

Süleyman

Süleyman

Üye
Bildirim özelliğini çok sevdim. Aynı facebook gibi bildirim geldiğinde sayfanın sol altında uyarı çıkıyor :D

• Beğen
Tepkiler: phasan
erndrdyk

erndrdyk

Üye
bir de Chat olsa facebooka bile girmem artık :)

Üst Alt