Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Dün hesabıma giriş sorunu yaşıyordum. O çözüldü ama şimdi de hiç konum, mesajım yokmuş gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface, asigsasi ve Emrgncy

Emrgncy

Emrgncy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: x-scarface ve Oğuzhan
asigsasi

asigsasi

Üye
en çok isyan eden benim bu duruma sonra beni susturmasınlar :)

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve arslanla
arslanla

arslanla

Üye
öncelikle reklamlar kaldırılmalı sonra beğenme onayı kaldırılmalı üst konular kesinlikle renkli şekilde ayrılmalı bi de beğenilerimiz geri verilsin...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mobil konuda iyileştirmeler düşünüyoruz arkadaslar kesinlikle mağdur olmamanız için uğraşıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dede, arslanla, Emrgncy ve 3 diğerleri
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
1)mobil site yavaş açılıyor
2)mobilde reklamlar sıkıntı cıkarıyor
3)mesaj yazma paneli lumiamda bile kasıyor(:D)

@Ozan

• Beğen
Tepkiler: Haluk. ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
peki bi pc sürümü olacakmı ?

• Beğen
Tepkiler: arslanla
0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun çok hoş duruyor bence. :)

• Beğen
Tepkiler: arslanla
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
ödül puanı ne olcak bi bilginiz varmı devammı devamsa neler eklencek

• Beğen
Tepkiler: AkiliBidik ve arslanla
warriorname

warriorname

Üye
Bu üyenizin yorumuna değer verir misiniz bilmem ama fikirlerimi belirtmek isterim:
1:Pc'de yeni yazılım hızlı olabilir fakat Opera mini ve mobile'da,mobile lightdaki stabilliği bulamadım.
2:Opera minide bi konuyu açmak için 4-5 defa tıkladığımı da söylemek istiyorum.
3:Bence mini ve mobile daki bu yavaşlık mini profil resimlerinden kaynaklıyor da olabilir.
4:Beğen ve bildirim butonları güzel olmuş fakat ben mobile light'ı şimdiden özlediğimi belirtmek isterim.Belkide telefonum dandik olduğundan yavaştır bilmiyorum.

YÖNETİCİLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM YAZLIMIN GÖRÜNTÜSÜ ÇOK GÜZEL OLMUŞ(Yazıları büyük harfle yazmam bağırdığım anlamına gelmiyor.Anlayışınızın için teekkür ederim.)

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve arslanla
arslanla

arslanla

Üye
bazı yerler ingilizce bunlar türkçeye çevrilmeli özellikle member kelimesi hemen değiştirilmeli "üye" diye:) bi de mobil light sürüm tamamen kaldırılmamalı çünkü interneti yavaş olanlar var veya bizim gibi symbiancıların tarayıcıları kasılıyor bu sitede bu yüzden mobil light a geçiş için bir buton olmalı ozan adminim...:)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579 ve asigsasi
AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Ya bare bi konuda sayfadayken yazılan yazılar youtub deki gibi otomatik çıksaydı ya

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
Türk-X

Türk-X

Üye
Hayırlı olsun :) Güzele benziyo ;)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
najanaja

najanaja

Üye
ben sewdim gayet güzel olmuş farklı olmuş şimdi girdim siteye yanlış yere girdiğimi sandım farklı görünce :) pm atımı hoşuma gitti hem giden hem gelen gözüküyo sohbet eder gibi olmuş amblem ve renkler gayet hoş. benim tek farkettiğim smile seçimi oldu. smile tıklıyorum altta 10-12 kadar çıkıyo ama hepsini göster die bişey yok geri kalan smile leri nasıl bakıyoz varmı bi yolu :) daha detaylı incelemedim henüz şimdilik gözüme ilişen bitek bu oldu. Kısacası ilk bakışta çok başarılı ve daha güzel kesinlikle (burada alkışı seçecem ama seçemiyom) :)

• Beğen
Tepkiler: AkiliBidik
Joker.

Joker.

Üye
Hatlar ( Operatörler değil görünümdeki hatlar :D ) daha belirgin olabilir hepsi aynı renk olunca karışık gibi görünüyor

achambo

achambo

Üye
Mobil konuda iyileştirmeler düşünüyoruz arkadaslar kesinlikle mağdur olmamanız için uğraşıyorum.

abi bir kaç sorum var olabilir mi
-mesajlar öncekine göre 2 kat daha geniş alanda ve ana menüde konular çok alan kaplıyo o daratılabilir mi
-beğenince yeni ekran açılıyo beğenilsin mi diye o ekran kalksa olur mu
-bildirimlere orj. Tarayıcıda direk erişim çıkıyo aynısı opera mini de olabilir mi çünkü girmek için uçraştırıyo ilk yeniliyo açılmıyo sonra bir kaç kez deneyince açılıyo uğraştırıyo

najanaja

najanaja

Üye
bide profil bilgilerinde eksiklikler var msj larım doğrumu sayısını hatırlamıyom :) ama hiç beğenim gözükmüyor 1000 lerce beğenim vardı yanlış hatırlamıyosam :) ödül puanı ne onu anlamadım :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
bide profil bilgilerinde eksiklikler var msj larım doğrumu sayısını hatırlamıyom :) ama hiç beğenim gözükmüyor 1000 lerce beğenim vardı yanlış hatırlamıyosam :) ödül puanı ne onu anlamadım :)
beğeniler sıfırlandı bilmiyormusun tekrar geri gelcek yönetim çalışıyor su an bu konu üzerinde söylemişlerdi

• Beğen
Tepkiler: najanaja
AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Niye kimsnin telefon bilgisi gözükmüyor :D

Üst Alt