Rütbende yok zatenDün hesabıma giriş sorunu yaşıyordum. O çözüldü ama şimdi de hiç konum, mesajım yokmuş gibi görünüyor.

Onlar da düzelecek,Dün hesabıma giriş sorunu yaşıyordum. O çözüldü ama şimdi de hiç konum, mesajım yokmuş gibi görünüyor.

bi de mobil light sürüm tamamen kaldırılmamalı çünkü interneti yavaş olanlar var veya bizim gibi symbiancıların tarayıcıları kasılıyor bu sitede bu yüzden mobil light a geçiş için bir buton olmalı ozan adminim...
pm atımı hoşuma gitti hem giden hem gelen gözüküyo sohbet eder gibi olmuş amblem ve renkler gayet hoş. benim tek farkettiğim smile seçimi oldu. smile tıklıyorum altta 10-12 kadar çıkıyo ama hepsini göster die bişey yok geri kalan smile leri nasıl bakıyoz varmı bi yolu
daha detaylı incelemedim henüz şimdilik gözüme ilişen bitek bu oldu. Kısacası ilk bakışta çok başarılı ve daha güzel kesinlikle (burada alkışı seçecem ama seçemiyom) 
Mobil konuda iyileştirmeler düşünüyoruz arkadaslar kesinlikle mağdur olmamanız için uğraşıyorum.
beğeniler sıfırlandı bilmiyormusun tekrar geri gelcek yönetim çalışıyor su an bu konu üzerinde söylemişlerdibide profil bilgilerinde eksiklikler var msj larım doğrumu sayısını hatırlamıyomama hiç beğenim gözükmüyor 1000 lerce beğenim vardı yanlış hatırlamıyosam
ödül puanı ne onu anlamadım
![]()