Invoke Üye Tapatalk ile gönderince hep mobil mi yazıyor? Bunu ayarlamanız pek mümkün değil, değil mi?
Ozan Admin Konu Sahibi Evet tapatalk mobil olarak tanimlaniyor ancak tapatalk yazisi haline gelecek yakin zamanda.
İhtiyar007 Üye 0MG90' Alıntı: Solda yazan bilgilerimiz eskisi gibi şu şekilde olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Bence de bu şekilde olsun
0MG90' Alıntı: Solda yazan bilgilerimiz eskisi gibi şu şekilde olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Bence de bu şekilde olsun
Invoke Üye Yeni hali daha güzel bence. Hatta bence şu tuğgeneral binbaşı simgelerini de değiştirmek lazım.
yaren_dede Üye konu duzenliyecem ama gelişmiş editorde sorun var @Ozan sadece konu editorunde sorun var, normal mesaj duzenleme editorunde sorun yok Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
konu duzenliyecem ama gelişmiş editorde sorun var @Ozan sadece konu editorunde sorun var, normal mesaj duzenleme editorunde sorun yok Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ozan Admin Konu Sahibi Aynı mesajı ben chrome ile editlemye calistigimda sorun yok ? Ctrl + F5 yapar mısın o sayfada iken ? Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Aynı mesajı ben chrome ile editlemye calistigimda sorun yok ? Ctrl + F5 yapar mısın o sayfada iken ? Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yaren_dede Üye Ozan' Alıntı: Aynı mesajı ben chrome ile editlemye calistigimda sorun yok ? Ctrl + F5 yapar mısın o sayfada iken ? Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sayfayı yeniliyor ama yine aynı şimdi baktımda diğer konularda sorun duzelmiş sadece bu konuda sorun devam ediyor WhatsApp+ v5.20D (UNLOCKED) MOD (ROOT) [sorunsuz kurulum] - MaxiCep
Ozan' Alıntı: Aynı mesajı ben chrome ile editlemye calistigimda sorun yok ? Ctrl + F5 yapar mısın o sayfada iken ? Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... sayfayı yeniliyor ama yine aynı şimdi baktımda diğer konularda sorun duzelmiş sadece bu konuda sorun devam ediyor WhatsApp+ v5.20D (UNLOCKED) MOD (ROOT) [sorunsuz kurulum] - MaxiCep
Ozan Admin Konu Sahibi yaren_dede' Alıntı: sayfayı yeniliyor ama yine aynı şimdi baktımda diğer konularda sorun duzelmiş sadece bu konuda sorun devam ediyor WhatsApp+ v5.20D (UNLOCKED) MOD (ROOT) [sorunsuz kurulum] - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... İlgileniyorum tamam.
yaren_dede' Alıntı: sayfayı yeniliyor ama yine aynı şimdi baktımda diğer konularda sorun duzelmiş sadece bu konuda sorun devam ediyor WhatsApp+ v5.20D (UNLOCKED) MOD (ROOT) [sorunsuz kurulum] - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... İlgileniyorum tamam.
NEXUS Üye bildirimde mesajlar gelmiyor , konulara mesaj atıldığında az gelmeye başladı bazen gelmiyor.
İhtiyar007 Üye .NeXuS.' Alıntı: bildirimde mesajlar gelmiyor , konulara mesaj atıldığında az gelmeye başladı bazen gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... sorun devam ediyor @Ozan
.NeXuS.' Alıntı: bildirimde mesajlar gelmiyor , konulara mesaj atıldığında az gelmeye başladı bazen gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... sorun devam ediyor @Ozan
Ozan Admin Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: sorun devam ediyor @Ozan Genişletmek için tıkla ... Tekrar gözlemlerseniz sevinirim
İhtiyar007' Alıntı: sorun devam ediyor @Ozan Genişletmek için tıkla ... Tekrar gözlemlerseniz sevinirim
Invoke Üye İstediğim bazı şeyler var. @Ozan bir bakarsanız sevinirim. 1.Konu kilitlendiğinde gelen bildirimde ".... kitlendi" diye yazıyor. TDK'ye göre "kilitlendi." olması gerekir. 2.Samsung Nexus S - Nexus 5 CM11 - MaxiCep Bu konunun ön ekinin Nexus 5 olması gerekir, seçeneklerde yok. Önceden de rica etmiştim, görmemişsiniz sanırım.
İstediğim bazı şeyler var. @Ozan bir bakarsanız sevinirim. 1.Konu kilitlendiğinde gelen bildirimde ".... kitlendi" diye yazıyor. TDK'ye göre "kilitlendi." olması gerekir. 2.Samsung Nexus S - Nexus 5 CM11 - MaxiCep Bu konunun ön ekinin Nexus 5 olması gerekir, seçeneklerde yok. Önceden de rica etmiştim, görmemişsiniz sanırım.
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Benim bir mesajım hem beğenilip hem de alıntı yapılınca bildirim gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... Geldi mi?
mürteza16' Alıntı: Benim bir mesajım hem beğenilip hem de alıntı yapılınca bildirim gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... Geldi mi?
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Geldi mi? Genişletmek için tıkla ... Geldi ama gereksizlerde aynı işlem yapılınca gelmiyor.
İhtiyar007' Alıntı: Geldi mi? Genişletmek için tıkla ... Geldi ama gereksizlerde aynı işlem yapılınca gelmiyor.
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Geldi ama gereksizlerde aynı işlem yapılınca gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... İlginç
mürteza16' Alıntı: Geldi ama gereksizlerde aynı işlem yapılınca gelmiyor. Genişletmek için tıkla ... İlginç