Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

NEXUS

Üye
vbulletin varken tema seçme özelliği vardı. Orda var. Adı aklıma gelmedi.
Xenforo'da Birden Çok Tema Mevcut Xenforo'yu başka bir forum sitesinde biraz bakmıştım fakat siteye sadece oyun indirmek için kayıt olmuştum , Xenforo'nun bu default teması yani Adminler İsterlerse Yeni Bir Tema Koyabilirler Seçmeli

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Xenforo gibi yeni ve basarili bir teknoloji altyapisi uzerine zaten eski sevdiginiz gorunumu entegre etmeye calistik ana hatlariyla. O yuzden ideal olmus olmali yabancilik ceken uyenin kaldigini dusunmuyorum

Tepkiler: .NeXuS., 0MG90, mürteza16 ve 2 diğerleri
ben hala eski halini seviyorum bu halini hiç sevmiyorum sırf görmemek için genelde tapatalk kulanıyorum

Tepkiler: mürteza16 ve Invoke

asigsasi

Üye
Xenforo gibi yeni ve basarili bir teknoloji altyapisi uzerine zaten eski sevdiginiz gorunumu entegre etmeye alistik ana hatlariyla. O yuzden ideal olmus olmali yabancilik ceken uyenin kaldigini dusunmuyorum
bir önceki sayfada yazmış olduğum sorun ne zaman düzelir

Son düzenleme:

Invoke

Üye
Xenforo gibi yeni ve basarili bir teknoloji altyapisi uzerine zaten eski sevdiginiz gorunumu entegre etmeye alistik ana hatlariyla. O yuzden ideal olmus olmali yabancilik ceken uyenin kaldigini dusunmuyorum

Bana sorarsanız, daha sade hali daha iyiydi. Yani bundan bir önceki. Ha, yabancılık çekmiyorum. Göz alışıyor, sonuçta.

Tepkiler: mürteza16

asigsasi

Üye
@Ozan bey rica etsem cevap verecekmisiniz acaba

Tepkiler: yaren_dede

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
symbian^3 temalar ve sistem modlama bölümün de konular gözükmüyor @Ozan

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Düzeltildi tesekkurler bildirim için.

abone oldumuz konular listesine konulardaki abonilikleri kaldırabilmek için konu başlıklarına bir secenek eklenebilirmi?
@Ozan
Şu an tek yol konuya girdikten sonra konuyu izleme baglantısına tıklamak üst köşedeki ancak ilerleyen zamanlarda daha pratik yönetim olayları muhakkak olacaktır

Tepkiler: asigsasi ve yaren_dede

ozakin70

Üye
tamam güzel ama gerçekten kullanışlı değil konu açmadan konu açmaya giriyorum masaüstünden gerisi full tapatalk

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Kullanışlı olmayan ney mesela geliştirmek amaçlı fikir olsun diye soruyorum

Tepkiler: asigsasi ve yaren_dede

asigsasi

Üye
Düzeltildi tesekkurler bildirim için.

Şu an tek yol konuya girdikten sonra konuyu izleme baglantısına tıklamak üst köşedeki ancak ilerleyen zamanlarda daha pratik yönetim olayları muhakkak olacaktır
teşekkürler

Invoke

Üye
Neresi kullanışlı değil, site gayet akıyor Google ROM - MaxiCep

Burada konu açarken başlığa ön ek seçtiğimizdeki seçeneklere Nexus 5 de eklenirse güzel olur. =] @Ozan

Son düzenleme:
Tepkiler: mürteza16 ve ANIL

47MaDo47

Üye
Hayırlı oldun değişiklik iyidir

ozakin70

Üye
Yok siteyi kötüleme anlamında demek istemedim tapatalkın basitliğinden dolayı dedim hani sitenin basitliği artarsa iyi olur

asigsasi

Üye
sürekli bildirim geliyor açmış olduğum zaman da hiçbirşey gözükmüyor acaba bu durum herkes de varmı @Ozan