Enes Üye Dede' Alıntı: Ben mesaj yazdım en sonra değil 4. sayfaya gitti nasıl oldu bu :confused: Genişletmek için tıkla ... ben de yazdım 2 yi gösterdi
Dede' Alıntı: Ben mesaj yazdım en sonra değil 4. sayfaya gitti nasıl oldu bu :confused: Genişletmek için tıkla ... ben de yazdım 2 yi gösterdi
KayraBey Üye TheFenomen' Alıntı: ben de yazdım 2 yi gösterdi Genişletmek için tıkla ... Dünür bozdun forumu ya :confused:
TheFenomen' Alıntı: ben de yazdım 2 yi gösterdi Genişletmek için tıkla ... Dünür bozdun forumu ya :confused:
Enes Üye Dede' Alıntı: Dünür bozdun forumu ya :confused: Genişletmek için tıkla ... Sen benden daha fazla mesaj yazıyorsun sen bozdun
Dede' Alıntı: Dünür bozdun forumu ya :confused: Genişletmek için tıkla ... Sen benden daha fazla mesaj yazıyorsun sen bozdun
KayraBey Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Eklenti yapılamıyor. Genişletmek için tıkla ... Bende bir deneme yapayım tertip...
OttomaN TigeR' Alıntı: Eklenti yapılamıyor. Genişletmek için tıkla ... Bende bir deneme yapayım tertip...
Mad EagLe Üye İyi bildirimlerden izlediğim konulara yazılan mesaj bildirimlerini kaldırdım böyle daha iyi oldu dakika başı bildirim geliyordu. Bundan şikayet edenler vardı bildirim seçeneklerinden ayarlanabiliyor
İyi bildirimlerden izlediğim konulara yazılan mesaj bildirimlerini kaldırdım böyle daha iyi oldu dakika başı bildirim geliyordu. Bundan şikayet edenler vardı bildirim seçeneklerinden ayarlanabiliyor
Mad EagLe Üye asigsasi' Alıntı: biraz daha kurcalayın belki mobile light geri gelir Genişletmek için tıkla ... Gülücük olmadı
asigsasi' Alıntı: biraz daha kurcalayın belki mobile light geri gelir Genişletmek için tıkla ... Gülücük olmadı
Enes Üye asigsasi' Alıntı: biraz daha kurcalayın belki mobile light geri gelir Genişletmek için tıkla ... yok mu artık siz olmaz
asigsasi' Alıntı: biraz daha kurcalayın belki mobile light geri gelir Genişletmek için tıkla ... yok mu artık siz olmaz