Ozan
Admin
-
Konu Sahibi
-
Evet ciddi kod temizlikleri ve optimizasyonları yapıldıSite şu an tablette çok hızlı.
Opera Mini den masaüstü temayı kullanan tek sen misin İsacım yaeski bi sorun olan sayfa tamamen yüklenmeme sorunu var opera mobil ve opera mini için
opera kullanan eminim daha çok kişi vardır.Evet ciddi kod temizlikleri ve optimizasyonları yapıldı
Opera Mini den masaüstü temayı kullanan tek sen misin İsacım ya
Teknik izah su sekilde;
Masaüstünün hızlanması için, reklamların hızlı dolması gerekiyor. Reklamların da sayfadan bagımsız bir sekilde, sonradan yüklenmesi için asenkron çağırılması gerekiyor. Asenkron yapıyı da opera mini desteklemedigi için sürekli sayfayı yüklüyor gösteriyor. Eğer kodları normal bi sekilde yani önce reklamları çağır sayfayı daha sonra da yüklesen olur dersek(bildigimiz klasik yapı budur) o zaman sayfa geç yüklenir ancak Opera destekledigi için böyle doluyormus gibi yapmaz, halbuki dolan birşey yok. Dikkate almamamnız gerek veyahut Opera da lütfen Mobil temayı kullanın kat be kat iyi gerçekten.
opera kullanan eminim daha çok kişi vardır.Evet ciddi kod temizlikleri ve optimizasyonları yapıldı
Teknik izah su sekilde;
Masaüstünün hızlanması için, reklamların hızlı dolması gerekiyor. Reklamların da sayfadan bagımsız bir sekilde, sonradan yüklenmesi için asenkron çağırılması gerekiyor. Asenkron yapıyı da opera mini desteklemedigi için sürekli sayfayı yüklüyor gösteriyor. Eğer kodları normal bi sekilde yani önce reklamları çağır sayfayı daha sonra da yüklesen olur dersek(bildigimiz klasik yapı budur) o zaman sayfa geç yüklenir ancak Opera destekledigi için böyle doluyormus gibi yapmaz, halbuki dolan birşey yok. Dikkate almamamnız gerek veyahut Opera da lütfen Mobil temayı kullanın kat be kat iyi gerçekten.
opera kullanan eminim daha çok kişi vardır.
ben sürekli konu açtığım için bana pc görünümü şart
mobile light güzel fakat ben pc görünümünü kullanıyorum bana daha pratik geliyordu
inşallah bu sorunu düzeltmenin makul bir yolu vardır.
mobile light güzel fakat ben pc görünümünü kullanıyorum bana daha pratik geliyordu
Teknik izah su sekilde;
kac kere yazican bro tamm yuklenmiyo anladik :eh
ben zamanından beri diyorum mobile light zorunlu olmasın diye şimdi düştüğümüz duruma baksenin tarsyici iptal belli oldu)
ben zamanından beri diyorum mobile light zorunlu olmasın diye şimdi düştüğümüz duruma bak
temizledim durum aynışimdi düzeldiCihazın cookies'leri temizleyip bir de öyle dener misiniz..
o araç çubuğu gitmediği için sürekli yanlış işlemler yapıyor başka sayfaya girememe beğen butonunu kullanama ma yanlış alıntı yapma vs., gibi sürekli hata yapıyor daha önce de bunu dile getirmiştik.Sayfa yükleniyor gibi görünmesi, yüklenmedigi anlamına gelmiyor dedigim gibi sitedeki tüm script ve operasyon islemleri sorunsuz calisiyor olmalı sadece adres çubugunda yükleniyor ibaresi görülüyor olmalı öyle degil mi ?
düşünmen yeterli sait abiİsa sana tablet hediye etcem sonunda
Peki 2 gün sonra tekrar eski usul reklam kodları yayına alarak ilerleyecegim simdilik bir süre denemek istiyorum bazı şeyleri. Mobil sürümden idare etmeni rica ederim birkaç güno araç çubuğu gitmediği için sürekli yanlış işlemler yapıyor başka sayfaya girememe beğen butonunu kullanama ma yanlış alıntı yapma vs., gibi sürekli hata yapıyor daha önce de bunu dile getirmiştik.
az önce düzelmiş ti yine sıkıntı
2 gün önceye kadar hiçbir sorun yoktu şimdi mobile light var diye o kadar uğraşılmış optimize edilmiş siteyi eski haline döndürmenizi anlamak istemiyorumOpera Mini için inanılmaz güzel çalışan ve dosya ekleme özelligi de olan Mobile Sürüm varken, zaten masaüstü kullanmak neden onu anlamıyorum ben bile iphone üzerinde mobil sürümden geziyorum siteyi emin olun
tamamdır 2 gün idare ederizPeki 2 gün sonra tekrar eski usul reklam kodları yayına alarak ilerleyecegim simdilik bir süre denemek istiyorum bazı şeyleri. Mobil sürümden idare etmeni rica ederim birkaç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?