Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Uhops

Üye
Az önce UC Browser'den girdim mühteşem sekilde hızlıydı 4-5 saniyede açılıyordu. Fakat tarayıcısının kendisi düzensiz

Foruma tapatalk ile giriyorum. Son 3 gündür cevap yazdığım konulara abone oluyorum. Tapatalk 2 kullanıyorum. Bu sorun bir tek bende mi var acaba?
@Ozan @Nextman @EroL @Reşwan

bi de praetor var abi ya da tek tek uğraşmana gerek yok @admi n yap direk bütün adminleri tagleyebilirsin aynı şekilde @ yönetici yaparak tüm yöneticileri tagleyebilirsin şuan yapmadım boşa bildirim çıkarmayayım

Bu arada @Ozan minideki sayfa yüklenmeme durumu düzelmiş. Hız konusunda idare eder eskiye göre ya aynı ya biraz daha yavaş ama kullanılabilir şuanlık ama tabi pcde eskiye göre hız kazandığı bariz mobilde düzeldi gibi eskiye göre hızlanacağına inanıyorum. Beğenilerde gelmiş bakamadım mobilim şuanda sanırım şuan konuyu okuyanlarla ilgileniyorsun. Takımlar kaldı heralde bi de

Tepkiler: Dede, arslanla ve asigsasi

asigsasi

Üye
takımlar tamam
opera mobil ile ekranı yan çevirdiğin zaman profil kartını görebilirsin

Tepkiler: arslanla

cyborg78

Üye
Bilmem sizde fark ettinizmi PC'de olanlar için, google chrome ile mozilla firefox'la girdiğimizde foruma, hani sağ üstte "ismin_ gelen kutusu_bildirimler /// mausun ok'unu onlara getirdiğin zaman mesela bildirime getirdin, ordan bişiy açılyo ne derler aklıma gelmedi bi pencere gibi bişiy deylim.
Ama "Opera" tarayıcıda o çalışmyo nedense, yani tarayıcı algılamyo belkide, bende anlamadım

Tepkiler: Özkan Ç.

Uhops

Üye
Konu açarken hepsine @ adm i ve @ y önetici yazsam bişey olur mu?

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Opera da javascriptler kapalı olabilir ..

Bunu istismar edenler ve gereksiz sekilde gönderenler uyarılır ...

ydgr4

Üye
symbian 3 dini uygulamalar başlığını tekrar koyabilirmisiniz

sen veya herhangi bir üye keyfi bir şekilde sürekli admin veya biz yöneticileri taglerse bizde keyfi bir şekilde ban veya uyarı puanı verme hakkını kendimizde bulabiliriz. O yüzden gereksiz yere bunu kullanıp amacından saptırmayalım kimsede rahatsız olmasın @Anti–Okul

Tepkiler: -Akıncı ve Dede

Uhops

Üye
Tamam.

esokmen

Üye
Beyaz biraz yorucu gibi duruyor

Tepkiler: arslanla

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Limiti 30 olarak güncelledim @hikmet366