Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

-efşan

Üye
Güzel olmuş; elinize sağlık.

CouTFeeL

Üye
Telefondan giremiyorum neden ?

Tepkiler: arslanla ve asigsasi

arslanla

Üye
telefondan girilmiyordu şimdi düzeldi noluyor siteye ya dns muhabbeti dönüyor ama...:

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
Telefondan giremiyorum neden ?
dün bende girip hiçbirşey yapamıyordum bugün düzelmiş symbian için biraz daha stabil hale getirilirse çok çok daha iyi olur mobil den girenler de reklam gözükmese ikonlar biraz daha ufak gözükse şu eklenti alanı da konuyu açtıktan sonra kocaman gözüküyor o biraz daha küçültülse gibi

Tepkiler: arslanla

KayraBey

Üye
Hepsi olacak inşallah

10 dk önce opera mini süper di

asigsasi

Üye
opera mini de sürekli sayfayı yeni sekme de açmak gerekiyor

Tepkiler: -Akıncı ve Kayahan14

asigsasi

Üye
aynen dostum mühim olan opera mobil yukarıda bi mesajda eksikleri veya gerekli olacak şeyleri yazdım

Tepkiler: -Akıncı, arslanla ve yaren_dede
Bende opera mini yi sırf kota sıkıntısı için kullanıyorum

cyborg78

Üye
n8 de opera mini 7.1 ile hızlı, mobil ağır bi browser opesanın düzenlenmesi lazım. Ayrıca giriş yapıyosda, çıkış yapamıoz bende çerezleri siliyom al sana çıkış .d
hey gidi hey nerde eski forum, rahmetli oldu gitti.

Tepkiler: arslanla ve asigsasi

Akıncı

Üye
xenforo vbulltein e göre iyidir en çok merak ettiğim hangi temayı şeçeceğiniz azcık ipucu alsam

Tepkiler: Buğra
şu mesajlar birleştirildi aynı eklenti hani kalkmıştı

exp_l0it

Üye
bana göre eskisi daha kullanışlıydı şimdikini pek beğenmedim mobil sürümler için eski sürümü eski skin'ide ekler misiniz?

Maxicepe Teşekkürler yeni forum sayesinde maxicepten soğuyup sosyal hayata yonlendim
Bu yorumu bile tapatalktan yazıyorum : D

Tepkiler: yaren_dede, Dede ve asigsasi

Akıncı

Üye
Maxicepe Teşekkürler yeni forum sayesinde maxicepten soğuyup sosyal hayata yonlendim
Bu yorumu bile tapatalktan yazıyorum : D
bende soğudum ama maxicep sayesinde değil gereksiz üyelerin çoğalmasından üye alımı kapatılmalı

Tepkiler: asigsasi ve codblackops2