mobile light sürüm ve eski smileyler geri gelsin yeter şuan foruma mobil olarak giriş yapıp, yorum bırakamıyorum lütfen bununla ilgilenin herkesin internet bağlantısı her zaman hızlı değil okula gidince bazen 3g çekmiyor mobile light geri gelsin
emeğinize sağlık valla ne diyeyim bu çok büyük bir başarı bir anda bu kadar değişiklik yapılması ve siteye uyarlanması herkesin yapabileceği bir şey değil bayağı bir emek harcadığınız belli ama benim kafama takılan eski hali de kusursuz ve problemsizdi bir çok form sitesine göre yine burası en iyisi sadece son zamanlarda ufak tefek sorunlar çıkartmaya başladı ama neyse değişiklik her zaman için iyidir bakalım neler bekliyor bizi emeğinize sağlık
ben şimdiye kadar hep mobile light geliştirilir umudu ile bakarken resmen şok oldum böyle bi forumu bu hale getirmenin ne anlamı vardı ve şu tapatalk kullanın diyen arkadaşlar için herkes android kullanmıyor demek istiyorum
ben şimdiye kadar hep mobile light geliştirilir umudu ile bakarken resmen şok oldum böyle bi forumu bu hale getirmenin ne anlamı vardı ve şu tapatalk kullanın diyen arkadaşlar için herkes android kullanmıyor demek istiyorum