Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
Evet uygun.Bazı üyeler aynı konuyu iki kere paylaşıyor
örneğin en iyi oyunlar diye bi konu açıp oyunların altında hem ios hem de android linkleri veriyor ve bu konuyu bire bir şekilde hem android bölümüne hem de ios bölümüne açıyor bu tür konuları açmak forum kurallarına uygun mu ?
o zaman bu tür konuları şikayet etmeyi bırakayımEvet uygun.
Uygun ancak başlıkta ios - android ayrımı yapılabilecek ibareler ile konu içeriğinde de yine benzer ibareler ve düzenlemeler olmalı, birebir başlık + açıklama ancak dosya linkleri farklı şeklinde duplicate konular uygun değil. Birtakım farklılıklar yaratılmalı.Bazı üyeler aynı konuyu iki kere paylaşıyor
örneğin en iyi oyunlar diye bi konu açıp oyunların altında hem ios hem de android linkleri veriyor ve bu konuyu bire bir şekilde hem android bölümüne hem de ios bölümüne açıyor bu tür konuları açmak forum kurallarına uygun mu ?
Ön ad olarak ve başlık olarak birebir aynı oluyor ve forumun en üstündeki listede aynı isim ile konu görünce bi bakayım diyorum ve sadece konu yeri farklı oluyorUygun ancak başlıkta ios - android ayrımı yapılabilecek ibareler ile konu içeriğinde de yine benzer ibareler ve düzenlemeler olmalı, birebir başlık + açıklama ancak dosya linkleri farklı şeklinde duplicate konular uygun değil. Birtakım farklılıklar yaratılmalı.
ikinci el bölümünde böyle bir konu var uyulması gereken kurallar diye coppy-paste hem cep telefonu ilanları hemde diğer ilanlar bölümüne açılmış aynı konu iki defa açıldı zannedip şikayet etmiştim bi keresinde bu iki konunun isminde de ufak bi farklılık olmalı benceÖn ad olarak ve başlık olarak birebir aynı oluyor ve forumun en üstündeki listede aynı isim ile konu görünce bi bakayım diyorum ve sadece konu yeri farklı oluyor
Son 15 gündür şu soldaki bildirim butonuna basınca hiç bi bildirim gözükmüyor ama sayfayı yeniler ya da forum anasayfasını tekar açarsam geliyor bunun sebebi ne
--
Bi de Reklamlı link paylaşmak yasak mı?
yani tıklanma başına para veren şu 5 sn sonra devam edin tarzındakiler
Anladım
Düzeltildi teşekkürler
aynen bende bu hatayı alıyorum ama mesaj gönderiyor.Yeni konu açmak yerine buraya yazıyorum
forumda konu açarken yada mesaj atarken şu hatayı alıyorum ?
Yeni konu açmak yerine buraya yazıyorum
forumda konu açarken yada mesaj atarken şu hatayı alıyorum ?
bende göndermiyor en az 3 defa denedikten sonra gönderiyoraynen bende bu hatayı alıyorum ama mesaj gönderiyor.
al işde ya demin bunu gönderirkende oldubende bu sabah dan itibaren 3 dür bu hatayı alıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama mesaj gidiyor sayfayı yenileyince anca görünüyor
bende olmuyor ama konu açaıyorum gereksizlerebende bu sabah dan itibaren 3 dür bu hatayı alıyorum
bende olmuyor ama konu açaıyorum gereksizlerebende bu sabah dan itibaren 3 dür bu hatayı alıyorum
ben senin yerine açabilirimbende olmuyor ama konu açaıyorum gereksizlere
bende olmuyor ama konu açaıyorum gereksizlere
Yok çok güzel bir konu açacam olursaben senin yerine açabilirim
tamam denemeye devam et sen o zamanYok çok güzel bir konu açacam olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?