teknolojibaronu
Üye
Forum a girmek için FORUM yazan yere tıkladığımda reklam açılıyor. Cevap yazma yerine cevap yazmak için tıkladığımda mevcut siteden çıkıp reklam sitesine gidiyorum. Forumun her yeri reklam olmuşAz önce yazdığım mesajı göndermek için CEVAPLA ya bastım ve yeni bir reklam daha açıldı:
Resim url ekleme yerine tıkladığımda tekrardan aynı şey oldu. MaxiCep sitesi çok kötü durumda.
AdwCleaner ile temizleyebilirsin reklam çıkaran şeyleriForum a girmek için FORUM yazan yere tıkladığımda reklam açılıyor. Cevap yazma yerine cevap yazmak için tıkladığımda mevcut siteden çıkıp reklam sitesine gidiyorum. Forumun her yeri reklam olmuşAz önce yazdığım mesajı göndermek için CEVAPLA ya bastım ve yeni bir reklam daha açıldı:
Resim url ekleme yerine tıkladığımda tekrardan aynı şey oldu. MaxiCep sitesi çok kötü durumda.
bende genelde eski sistemleri kullanıyorum mesela vbulletin gibi olanları, xenforo'da bildirim olayı güzel bide bağlantı biraz daha hızlı olsa, daha iyi olucak kanatimce, nekadar uygulama okadar uzaklaşmak bence ordan "bana göre" = hız önemli bu tür platformlarda=Eski sistemdeki gibi yazı tipi düzenleme olmayacak mı ?
--nasıl yani ? --seneçekler mevcutEski sistemdeki gibi yazı tipi düzenleme olmayacak mı ?
--nasıl yani ? --seneçekler mevcut
bu da iki farklı yazı tipi, yazı boyutunun hemen yanında yazı tipi seçimi var
doğru o olabilirYok hep her mesajda uğraşmıyoduk bikere ayarlyoduk hep aynı kalıyordu her mesajda
o özellik v bluetin arayüz de kaldı bu temada henüz yok ancak ilerleyen zamanlarda yapılacaklar arasın da diye biliyorumYok hep her mesajda uğraşmıyoduk bikere ayarlyoduk hep aynı kalıyordu her mesajda
kesinlikle, göz yoruculğuBaya göz yorucu. Yaşlılıktan olsa gerek...
Bence de güzel olmuş.yeni geliştirmeler ne zaman gelecekhayırlı olsun
bence de çok güzel olmuş.
Bencede güz
Bence de güzel olmuş.yeni geliştirmeler ne zaman gelecek
AyynennTablet görünümünde konuların altına benzer konular eklense güzel olurdu
Artık 3 Gün sonra yazılan mesajlarda birleştirme olmayacakHaftalar önce yazdığım mesaja niye flood oluyo mesaj, mesela ben konuyu güncelledim bunu da mesajla belirtcem illa birleşmesi mi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?