bulutsuzgece
Üye
O değilde ben bunu açamadım 5 dakika bekledim bi türlü program açılmadı...Veri tabanı yükleniyor diyor başka birşey demiyorkaç dakika beklemem gerek yarım saat gibi birşey mi?
Çok uzun sürmemesi gerekir.
Silip tekrar yüklemeyi deneyin.
Teşekkürler Özgür abi onu denememiştim.Şimdi yaptım açıldı güzelmiş program birde fiber netim olsa daha iyi olcakda neyse
Normal ADSL de iş görüyor.
Çözünürlüğü yüksek ayarlamadığın sürece takılmadan izleyebilirsin muhtemelen.
fiber iyidir
Sen süpermarkete gidersin ama cenazene mahalle bakkalı gelir.
Haber hazırlama yarışında Bakkal (ADSL), Süpermarket (FİBER)'e karşı...
Sen süpermarkete gidersin ama cenazene mahalle bakkalı gelir.
Çok iyi de olmuş çok güzel iyi olmuşbilgilendirdiğin için.
bence programın 2 problemi var ilk izlenim olarak bi tanesi fiilm izlerken tuş kilidini kapayıp açınca filmi baştan açmanız gerekiyor ve ya telefonun ana ekranına gelip tekrar programa dönünce yine aynı şekilde filmi kapatıyor 2. si de katagori seçtikten sonra sağda o katagorideki filmler çıkıyor kaydırarak bakıyorsun aşağı iniyorsun yukardaki bi film ekrandan kayboluyor tekrar yukarı kaydırıp o filmi bulamıyorsun deli oldum
mail attim indirme ozelligiyle ilgili ucretli versiyonda mi var diye hayir dedi indirme ozelligini yetistirememisler bikac haftav icinde guncellemeyle gelckmis
- - - Eklendi - - -
mail attim indirme ozelligiyle ilgili ucretli versiyonda mi var diye hayir dedi indirme ozelligini yetistirememisler bikac haftav icinde guncellemeyle gelckmis
bir kaç,mı bana 5 hafta dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?