Yeni Fikir/Soru (Batarya ile ilgili)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Fikir/Soru (Batarya ile ilgili)
Bizim telefonlarımızın bataryayı devre dışı bırakma özelliği var mı ?Mesela araçda navigasyonu kullanırken telefona şarj aletini bağladığımızda bataryayı devre dışı bırakıp bataryanın ömrünün daha uzun olamasını sağlamamızı mümkün mü veya bu özellik zaten var mı eğer yoksa nokia ya bunu bildirmek istiyordumda :D

• Beğen
Tepkiler: benighted

_ardaa

_ardaa

Üye
Öyle birşey yok hem cihaza güç veren hem de devreyi sağlayan bataryadır yani bataryayı söksen ve şarj aletini taksan telefon açılmaz bile söylesen de yapacaklarını pek sanmıyorum çünkü onlar sadece telefon satmıyor ki yan ürünlerde satıyor sen bir ürün satışını devre dışı bırakmak istiyorsun öyle birşey isterler mi sence:)

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Benim demeye çalıştığım yine batarya içinde olacak fakat kısa devre halinde kalacak ve ömrü gitmeyecek

_ardaa

_ardaa

Üye
Tamam bende aynısını söyledim bataryayı sökmeden de batarya yokmuş gibi direk şarj aletinden beslenecek telefon onu diyorsun da bende yapmaz diyorum batarya ömrünü uzatırsa batarya satışları düşer bunu da firma istemez, sadece telefondan değil yan ürünlerden de kar ediyor çünkü.

SilentOne

SilentOne

Üye
çılgınca ama bu fikir

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
arda kardeşim hakli nokia yapabilir ama yapmaz

spartuas

spartuas

Üye
laptopmu bu öyle olsun. Sanmıyorum :D nokia yapsa yapar ama nerdeee ardanın dediği gibi işte..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
nokia anca kendi çikarini duşunur

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
gel beraber dövek elopu

• Beğen
qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Hadi Gidelim Hangi hava yolu ? Alsana :dayak:

• Beğen
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
thy nese ben kaçar yarin sinav var uyucam

fatih982

fatih982

Üye
bu özellik 1999 da aselsan 1919 marka ceptelefonlarında vardı bataryayı sökünce şarj aletinden çalışıyordu cihaz günümüz de bu teknolojiyle neden olmasın ama yapmazlar ürün satış politikası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt