GrenadeX8800
Üye
-
Konu Sahibi
-
50 60 Tlye Sıfır G210 Var
O Fiyata Bulman İmkansızBu karta göz gezdirdim şimdi. Özellikleri fena değil, ama 64 Bit veriyolu kararımı değiştirdi. 128 Bit olursa daha iyi olur.
O Fiyata Bulman İmkansız
DDR3 128 Bite 120 130 Dan Fazla Verme Aman Paraya Yazık Diyorsun Ama Benim Gibi 4 GB 128 Bit Karta Sakın 171 TL Para Verme Vatanbilgisayardan Devamli 1 Ay Boyunca Günlük Fiyatları Takip Et O Yazdıklarının Hiçbiri Yaramaz.GB yede Fazla Takma 1 Gb Yeter Sorun Yaratmaz Zaten Ultrada Oynatmaz En Fazla High De Oynatırsın Bu Kartla 2 GByi GeçmeNasıl imkansız? Ben zaten 50-60 liralık kart istemedim ki. Ayrıca G210'a o parayı versem, para çöpe gider. 1 ve 2GB 128 Bit olan modellere baktım bugün ve fiyatları, 149 TL'den 250'ye kadar gidiyor. Özellikle şu üçü arasında kaldım ama, diğer Donanımlarım ile uyum sağlar mı acaba?
ASUS GT630 2GB 128 Bit GDDR3 DX 11.1 180 TL
Galaxy Nvidia GeForce GT630 1GB 128Bit DDR3 DX 11 PCI-E 2.0 146 TL, 2GB olan modeli 167 TL
ATI Radeon-SAPPHIRE-POWERCOLOR HD5570 GDDR3 1GB 128Bit DX11 108 TL
DDR3 128 Bite 120 130 Dan Fazla Verme Aman Paraya Yazık Diyorsun Ama Benim Gibi 4 GB 128 Bit Karta Sakın 171 TL Para Verme Vatanbilgisayardan Devamli 1 Ay Boyunca Günlük Fiyatları Takip Et O Yazdıklarının Hiçbiri Yaramaz.GB yede Fazla Takma 1 Gb Yeter Sorun Yaratmaz Zaten Ultrada Oynatmaz En Fazla High De Oynatırsın Bu Kartla 2 GByi Geçme
Bana Sorarsan 3üde Çöp Parana Yazık Yada Git 512 MB Ekran Kartlı Anakart Al Onlar Açar HeraldeAslında Sisteminede Giderlerde Dediğim Gibi O kadarda Pahali Değiller 130 Dan Yukarı ÇıkmadaAşasini ALZaten yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunlar oynamayacağım. Ben Indie, side-scrolling, role-playing tarzı ve örneğin; crimsonland, soldat gibi oyunlar oynamayı seven biriyim. Yani Battlefield, Call of Duty gibi oyunlar oynayıp Ultra High, Maxed gibi detaylara girmeyeceğim. O yüzden tercihimi, bu gibi Ekran Kartları arasında yapmak zorundayım. Sizce almalı mıyım?
Bana Sorarsan 3üde Çöp Parana Yazık Yada Git 512 MB Ekran Kartlı Anakart Al Onlar Açar HeraldeAslında Sisteminede Giderlerde Dediğim Gibi O kadarda Pahali Değiller 130 Dan Yukarı ÇıkmadaAşasini AL
Bu Sistemede Fazla Masraf Yapma Elinden Çıkarıp Yenilemeye BakÇoğu sitede, P5PL2-C Anakartım için 5570'i önermişler. Eğer stok durumu varsa bu kartı alacağım. Hem fiyatıda, 108-112 TL arasında değişiyor.
Bu Sistemede Fazla Masraf Yapma Elinden Çıkarıp Yenilemeye Bak
Artık Bilmiyorum İşlemci Filanda İyi Değil Ayrıca Oyunlarınıda Bilmiyorum Ama Ömürlük Olsun Bekle Olmazsa BilmiyorumSistemi 2006 senesinde $807.11'dan almıştım ve bu yıla kadar dayandı. Ekran Kartı daha yeni bozuldu ve onun için değiştirmek zorundayım. Yani, yeni bir sistem toplayacak kadar bütçem yok. Galaxy S4 telefonumun taksidini bile zor ödedim daha. Tek yeni bir bu telefonum var. Dediğim gibi, benim yükseklerde gözüm yok. Sadece bu gibi oyunları oynayayım yeterli benim için...
ayrıca
elindeki power kaç watt markası nedir ?
2006 dan beri aynı poweri kullanıyorsan değiştirmek zorundasın..
ömrünü tamamlamıştır. yeni parçaların bozulmasını istemezsin
Pci-ex farketmez.
Lakin gidip 100 lira sadece bir ekran kartina vermektense o fiyata kasayi yenilemis oluyorsunuz
Anakart ve İşlemci hariç, 100 liraya 2. el olarak 1GB 128Bit Ekran Kartı ve en azından 2 GB Ram güzel olurdu. Fakat, bu 2.el Donanımlarında bir pürüzü mutlaka vardır. Onun için sağlıklı değil diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bütçem yok, sistemi yenileme şansım yok. 5570'i alayım mı?
2. el pc donanım olarak 20 den fazla alışverişim var. sorun yaşamadım.
aldığım ve sattığım ürünler tıkır tıkır çalışan ürünler.
siz bilirsiniz.. toplamda 150 tl değeri olan bir kasaya 100 lira masraf edip ekran kartı almak sizin tercihiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?