MasteLaa
Üye
Galaxy serisinin her telefonu nokiadan iyidir emin ol. Hayir 603 teki.mantik ne cozemedim 3 uygulamasi olan flassiz kamerali bir telefon
603 gayet iyi bir telefon fiyatına göre en iyi telefonlardan. Ayrıca android önerenlere diyorum. Android en az 700-800 tl gerektirir. 603 fiyatına bir android pişmanlıktır.
603 gayet iyi bir telefon fiyatına göre en iyi telefonlardan. Ayrıca android önerenlere diyorum. Android en az 700-800 tl gerektirir. 603 fiyatına bir android pişmanlıktır.
ne bekliyorsun alacağın telefondan?
Gel bir öpem seni
eve toçğu bi arkadaş öyle dedi andiroid kullanmak istiyosan 1000 tlyi gözden çıkar dedilerde onun için ya yoksa zaten farketmez andoit falan ya.
- - - Eklendi - - -
kamerası orta derece olsun, bi kaç araba yarış oyunu, ses orta düzey, internette hızıda normal olsun. mesaj yazması kolay olsun yani öyle uğraştırmasın beni. donma falan olmasın yeter ya. pek çok fazla beklentim yok öyle oyun manyağı değilimdir ama mesaj manyağıyım.
Aldığın ace telefonun bir ram durumuna göz at bakalım.Android in ne kadar Ram yediğini hepimiz biliyoruz ayrıca alacağı Android den bir sey anlamaz saç baş yolduracak cinsten ki zaten sorunlu da bir telefon sırf Android olduğu için onermeyin..Android alacaksan 750-800üzeri telefon almak mantıklı bunun dışında 603 gayet iyi bir telefon.
bende öyle düşünüyorum zaten. hem sadece andoid için bi telefon almak biraz tuhafıma gidiyo.
- - - Eklendi - - -
603 senin beklentilerini fazlasıyla karşılar
bende öyle düşünüyorum zaten. hem sadece andoid için bi telefon almak biraz tuhafıma gidiyo.
oyun için android almak demek istedim heralde
Tabii ki alacagin telefonun seni sıkıntiya dusurmemesi gerekir.. Sirf android diye onu oneremem basin agirir cunku android agir bir sistem.
yok oyun için değil. cevremde oyun oynamayıp sadece duyumlarla android telefonlar iyidir diye alanlar var.
- - - Eklendi - - -
evet t.ederim. ramdende bayağı bi yiyomuş sanırım tam bilgim yok ama.
evet ram canavarı android 1 gblik ram varsa boş hafıza 600 den yukarı çıkmaz
evet ram canavarı android 1 gblik ram varsa boş hafıza 600 den yukarı çıkmaz
Ics de yaklasik 600 mb ram yiyor android benim telefonda 350 mb anca ram kaldi mesela 1 gb ram dan.
bayağı yiyomuş ramden ya. hd oyun oymaya kalksak yandık o zaman.
fmr memory cleaneri öneririm
- - - Eklendi - - -
800 tl üzerinde sorun olmaz ama gerisinde 700 tlden aşağı alacaksan hd oyun sıkıntı yapar.
Memory booster nasil acaba ve o dedigin program cidden ram dusuruyor mu kuzum
Teşekkürler bir bakayım sağolasınmemory boosteri kullanmadım hatta bende android telefon bile yok 603 kullanıyorum. Evde bi tane trident var 189 megabayt ram var. Normal boşaltıldığı zaman en fazla 75-80 megabayt boş kalıyor. O programla fmr memory cleaner ile 115e kadar çıkıyor. Bunun dışında çok denedim bu tür uygulamaları ama en iyisi sanırsam o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?