ŞenolTÜRK
Üye
arkadaşlar ben dediğiniz her şeyi yaprım ama hala dosya indirmek istiyor
ya arkadaşlar benmi anlamıyorum sizmi anlatamıyorsunuz ben yükledikten sonra android \ data da obb. diye klasör çıkmıyor nasıl yapıyoruz bunu bi deyin bakalım
ÖNCELİKLE BUNU BİZİMLE PAYLAŞAN ARKADAŞIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇALIŞTIRAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ; sizin telefonda sorun yok yapacağınız şeyler:
1) istediğiniz apkyi indirip kurmak ( p1000 tabletimde fark etmedi ikiside çalışıyor.)
2) sonra sd dosyasını indirip zipden çıkartmak içinden çıkan dosyada iki tane iç içe dosya var yani ilk dosyanın içine girip içindekini obb ye atıcaksınız(BAZI ARKADAŞLAR NEREYE ATACAĞIMI BULAMADIM DEMİŞ DOSYA YÖNETİCİSİNE GİRİP İLK SAYFADAKİ ANDROİD KLASÖRÜNE GİRDİKTEN SONRA obb oluşturun bu kadar
UMARIM KARIŞMAMIŞTIR HEPİNİZE İYİ OYUNLAR
NOT:GRAFİK DETAYINI HİGH YAPMAYI UNUTMAYIN
- - - Eklendi - - -
ÇALIŞTIRAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ; sizin telefonda sorun yok yapacağınız şeyler: 1) istediğiniz apkyi indirip kurmak ( p1000 tabletimde fark etmedi ikiside çalışıyor.) 2) sonra sd dosyasını indirip zipden çıkartmak içinden çıkan dosyada iki tane iç içe dosya var yani ilk dosyanın içine girip içindekini obb ye atıcaksınız(BAZI ARKADAŞLAR NEREYE ATACAĞIMI BULAMADIM DEMİŞ DOSYA YÖNETİCİSİNE GİRİP İLK SAYFADAKİ ANDROİD KLASÖRÜNE GİRDİKTEN SONRA obb oluşturun bu kadar
- - - Eklendi - - -
ÇALIŞTIRAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN ; sizin telefonda sorun yok yapacağınız şeyler: 1) istediğiniz apkyi indirip kurmak ( p1000 tabletimde fark etmedi ikiside çalışıyor.) 2) sonra sd dosyasını indirip zipden çıkartmak içinden çıkan dosyada iki tane iç içe dosya var yani ilk dosyanın içine girip içindekini obb ye atıcaksınız(BAZI ARKADAŞLAR NEREYE ATACAĞIMI BULAMADIM DEMİŞ DOSYA YÖNETİCİSİNE GİRİP İLK SAYFADAKİ ANDROİD KLASÖRÜNE GİRDİKTEN SONRA obb oluşturun bu kadar
saolasın karedş oldu vallayok zaten bende de öyle galiba dns değiştirmek gerekiyo ama hiç gerek yok dediğim gibi yaparsanız sd yi burdan indirip obb ye atarsanız çalışır.aynen en başta öyle oluyordu atsam bile 90 mb dosya indirmek gerekiyordu çünkü o dosyayı görmüyor oyun klasörünün içine yanlışlıkla iki tane aynı klasörden açmışlar ilkine girip içindeki dosyayı atarsanız olacaktır =)
ben 999999999 yaptım servetimigalaxy note sorunsuz oynuyorum. ama bana para ve altın hilesi lazım.. varmı sava game dosyası= ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?