**YENİ** casus dinleme programı TRİAL versiyon.

msound

Üye
deneyelimmi acaba...

CoDeYs

Üye
linki nasıl göremedin eklentide bide vermiş

hassan52

Üye
yükledim programı böyle bişey arıyodum bede umarım dediklerini yapar kullandıkdan sonra sayfada görüşlerimi bildiririm sizlere

gfbliafv

Üye
Lan link nerde ya işte link yazıyo link yok ortada

taros84

Üye
sakınha sakın denemeyin admin arkadaşlar bu konuyu kaldırın suç işliyorsunuz bu tür programları satanlar belgeli satıyor siz suca teşvik ettiğiniz için suc işlemiş sayılıyorsunuz ve 2 yıl 4 ay 13 gün hapis cezası içeriyor
ve ayrıca bu tür işlerle uğraşmayın derim dinleme programını tanıdığınızın telefonuna dahi yükleseniz özel hayata mudahale kapsamına giriyor ve en az 2 yıldan başlayan ceza unsuruna tabi oluyor şunu bilinki öperetörler hemen tespit ediyor ilgili kolluk kuvvetlerine bildiriyor en fazla 1 hafta içinde kapınızda emniyet amirliğinden memur arkadaşları görebilirsiniz tavsiye ederim denemeyin lütfen bu konuyuda kaldırın

Tepkiler: meteor1423 ve Silinen Üye 777448

Silinen Üye 777448

Kapalı Hesap

Ağzına sağlık kardeşim.

Son düzenleme:

xxbujuxx

Üye
üfffff amma karışık bsey hiç bsey anlamadım prgrmı ykledm kendı tlfnmdan #1234 bilmem ne yapıyorum hc bsey oldugu yok çok karısık biraz daha detaylı anlatsanaız ...

msistem

Üye
Arkadaşlar lütfen kızmayın ama hiç mi bilgiye sahip değilsiniz yazılımlar hakkında.Kimi demiş ki böyle bi yazılım mümkün değil imkansız,kimi demiş hadi şunu türkçe yap crackle öyle yap.Böyle bir yazılım son derece mümkün ve var.Hakkında bilginiz olmadğı konularda lütfen yorum yapmayın.Lütfen girin telefondinle nokta org adresine ve bakın adamlar burada anlatılan programı 1500 liraya satıyor lisanslı olarak.1500 liralık bir program burada bedava he öylemi ?önce araştırın sonra yorum yapın.Saygılar

istediğiniz programın sürümü var fakat paralı.

benq siemens ef71 tel var bu modele uymlu bi pro yokmu sende hoca uydurmadım bi türlü sıyırmak üazereyim

nexu ne yaptın tam sürüm yapabildin mi ve denediniz mi bunu virüs falan olmasın?

usta şu numara tanımlamayı biraz acıklarmısın sana zahmet

teranova

Üye
hadi bakalım. Gayretlerinizi bekliyoruz