• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Yeni "Casper Neo" Harika

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
Yeni "Casper Neo" Harika
Casper, masaüstü bilgisayarda hem performans hem özgürlük arayanlar için Intel 4 çekirdek işlemcili, blu-ray’li ve kablosuz ağ bağlantılı Casper Neo modelini piyasaya sundu.
Son teknolojiyi dünya ile aynı anda tüketicilere sunarak, teknoloji liderliğini sürekli pekiştiren Casper, bir yeniliğe daha imza atarak, Intel 4 çekirdek işlemcili, blu-ray’li ve kablosuz ağ bağlantılı masaüstü bilgisayar modelini teknoloji tutkunlarının beğenisine sundu.

Casper Neo serisinde yer alan bu ileri teknolojili masaüstü bilgisayar modeli, Intel 4 çekirdek işlemcisi sayesinde, sahip olunacak en iyi performansı tüketiciye sunarken, blu-ray disk okuyucusu ile bilgisayarda yüksek çözünürlükte üç boyutlu film izlemenin ve oyun oynamanın keyfini düşük enerji tüketerek sağlıyor. Ayrıca Casper Neo, kablosuz ağ bağlantısı ile kullanıcılara masaüstü bilgisayarda da özgürlük ve konfor getiriyor. Böylece teknoloji sevenler dizüstü bilgisayardan sonra, masaüstünde de kablosuz özgürlüğün keyfini çıkartabiliyor.

Hem yüksek performansa hem de şık tasarım ve konfora önem veren teknoloji tutkunlarının en çok tercih edeceği modellerden biri olacak olan Casper Neo NEQ2660-3L27RW, 1149$+KDV fiyatla satışa sunuldu.
Kısaca Casper Neo NEQ2660-3L27RW
• Intel® CoreTM 2 Quad İşlemci Q6700
(İşlemci hzı 2.66 GHz.8 MB L2 Cache, 1066 MHz FSB)
• Orijinal Microsoft Windows Vista Home Premium
• Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g
• 3 GB 667 MHz DDR2 Bellek
• 500 GB SATA Harddisk
• 20” Wide Casper LCD Monitor
• 1024 MB ATI HD3650 PCI Express Ekran Kartı (512 MB Ayrılmış Bellek)
• Blu-Ray Okuyucu (BD-ROM)+DVD+RW DUAL
• 20-in-1 Card Reader
• Casper Klavye, Optik Mouse, Speaker

Anıl Umut

Emekli Yönetici
süpermiş ya

leiche

leiche

Emekli Yönetici
eh işte :)

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Ben hemen gidip bu bilgisayarı alayım..:ehe:ehe

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
iyi özelliklere sahip bir bilgisayar; kablosuz ağ bağlantısı ile rağbet görecek gibi...

canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
casper gerçekten kaliteli ürünler yapıyorr..alınabilir cihaz yaniii:hmmm

schumici

schumici

Üye
hakkatten süper bişey yaaa hasta oldum

nurikaratas

nurikaratas

Üye
güzel bişeymiş...

akula

akula

Üye
casper süper pc ler yapıyor ama herseferinde de aynı hatayı yapıyor soğutma sistemleri eksik çooooooookkkkkkk ısnıyor bende caper nirvana laptop var (destap)masa üstü pclerin bile oynamadıgı oyunları oynuyorum ama :( çok çabuk ısınıyor

beyaz_olum

Üye
benim laptop bundan daha iyi 8 çekirdek 1 teribayt harddisk 4 gb ram 2048/1024 ekran kartı olağan üstü bişi hızına yetişemiyom jopnyadan özel getittirdim bana 2 500 ytl ye maal oldu ama verdiğim para helal olsun deydi 1 aydır kullanıyom daha kram yavaşlama olmadı başka pc olsaydı çoktan yavaşlardı ama masa üstü sisteminde alkışlanır bir pc

veysel559

Üye
süper bilgisayar olmuş.

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
offf bu pc süper bi tane almam lazım

ultraadrenalin

ultraadrenalin

Üye
Casper yeni binasına taşındıktan sonra çok daha hızlı büyümeye başladı..:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt