Haber Casper VIA M2, Şık Tasarım ve Uygun Fiyatla Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Casper VIA M2, Şık Tasarım ve Uygun Fiyatla Duyuruldu
Türkiye'nin teknoloji markası Casper, yeni akıllı telefonu VIA M2 modelini 1.099 TL fiyatla resmi olarak duyurdu.




Türkiye’nin bilgisayar uzmanı markası Casper, VIA akıllı telefon ailesine M2 modeli ile güçlendiriyor. Ailenin yeni üyesi olan Casper VIA M2, parmak izi okuyucusu, 3 GB RAM, 32 GB Bellek, şık tasarımlı metal gövde, 8 çekirdekli güçlü işlemci ve 3000 mAh pil gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Türkiye’nin yerli teknoloji markası Casper, akıllı telefon ailesine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Yeni akıllı telefon Casper VIA M2, şık tasarımı, 3 GB RAM ile güçlendirilen 8 çekirdek işlemcisi ve 32 GB depolama alanı ile KDV dahil sadece 1099 TL’ye tüketicilere sunuluyor.

5 inç Full HD ekran ve parmak izi güvenliği

5.0 inç Full HD IPS ekranı ile üst düzey bir kullanım deneyimi sunan Casper VIA M2, Corning Gorilla Glass 3 ekran koruması ile üst düzey sağlamlık ve dayanıklılık sunuyor. Akıllı telefon 4.5G desteği de sunuyor. CAT 4 altyapısında sunulan LTE desteği ve 4.5G teknolojisi sayesinde yüksek hızlı internet keyfi yaşatıyor.

Titanyum gri ve metalik bronz olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan akıllı telefon, parmak izi fonksiyonu okuyucu özelliği de sunuyor. Parmak izi fonksiyonu sayesinde güvenli bir şekilde kullanılabilen telefon güvenlik konusunda yüksek beklentileri de karşılıyor. Home tuşuna entegre edilen parmak izi okuyucu sayesinde telefon daha güvenli hale getirilebildiği gibi istenmeyen durumların da önüne geçiliyor.

8 çekirdekli metal gövdeli VIA M2

Casper VIA M2’de bulunan 8 çekirdekli 1.4 GHz işlemci performans beklentisi olanların ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. Android 6. (Marshmallow) işletim sistemi ile yüklü gelen akıllı telefon 3 GB RAM ve 32GB depolama alanına sahip. Bu sayede en zorlu uygulama ve işlemlerde bile performanstan ödün vermeyen akıllı telefon, daha fazla depolama kapasitesi isteyenler için microSD bellek yuvası ile bu kapasite 128 GB’a kadar artırılabiliyor.

Oldukça şık bir metal gövdeye sahip olan akıllı telefon bu sayede üst düzey dayanıklılık ve şıklık sunuyor. Ele iyi oturan bir tasarıma sahip olan telefon, 2.5D kavisli ekranı sayesinde ele oturan kusursuz tasarımıyla dikkat çekiyor.

Casper VIA M2 Teknik Özellikleri


İşlemci : 1,4 GHz. Octa-Core 8 Çekirdek, MSM 8937 işlemci

İşletim Sistemi : Android Marshmallow OS

Ekran : 5.0 inç Ful HD IPS

RAM : 3 GB

Depolama : 32 GB dahili

Kamera : 13 Megapiksel arka kamera, 8 Megapiksel flaşlı ön kamera

Boyut ve Ağırlık : 142 x 69.6 x 8.73 mm, 151 gram

Pil : 3000 mAh

Bağlantılar : Bluetooth 4.1, WLAN 802.11 b/g/n, WLAN, Micro USB, GPS

Kutu içeriği : AC Adaptör, USB Kablosu, Mikrofonlu Kulaklık, Koruma kılıfı, ekran koruyucu film.

Telefonun arka yüzünde yer alan 13 Megapiksel çözünürlüğe sahip ana kamera hızlı netleme süresi, hazır çekim modları ve gelişmiş özellikleriyle kullanıcılara üst düzey bir fotoğraf ve video deneyimi sunuyor. Casper VIA M2’nin ön yüzündeki kamera ise 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip ve harika özçekimler vadediyor.
Casper VIA M2, Şık Tasarım ve Uygun Fiyatla Duyuruldu
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Normal Gibi
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
caspera para verenin aklından şüphelenirim
 
lazye

lazye

Üye
casper böyle çok telefon çıkararak destek vermeden çok satış yapabileceğini düşünüyorsa çok yanılıyor
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
bana göre pahalı :hmmm
 
skylinegti

skylinegti

Üye
Casper da Samsung gibi her hafta telefon çıkarmaya başladı çok yanlış bir strateji...
 
interka

interka

Üye
Casper alacağım en son telefon
 


Üst Alt