Yeni Çalışmam Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];5215065' Alıntı:
yavaş ve kararlı adımlarla devam et
Abime katılıyorum Hünkarım (ya hacı) başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
M@cros

M@cros

Üye
Proje nasıl gidiyor?

• Beğen
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Gidemiyor videoyu çekip yardım eden biri çıkmadı.:(Video çekimi berbat olduğu müddetçe bir şeyde yapamıyorum...

Hünkarım gerekenleri akşam müsait olursa indirip bir denerim. Benim dandik lenovo da ne kadar yapar bilmiyorum. Daha Nfs Run da bile kasıyor :( Akşam pmleşelim.

• Beğen
M@cros

M@cros

Üye
Yardım etmek isterdim ama çok fazla zamanım yok.Eğer oyunu portlayamıyorsan oyun da yapabilirsin.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi

Hünkarım gerekenleri akşam müsait olursa indirip bir denerim. Benim dandik lenovo da ne kadar yapar bilmiyorum. Daha Nfs Run da bile kasıyor :( Akşam pmleşelim.
Nfs un2 run'ın yanında bebeğin bir elektronu kadar anca olabilir.:DBekliyorum.Ama gecikebilirim.Akşam biraz spor yapacağım da...
Yardım etmek isterdim ama çok fazla zamanım yok.Eğer oyunu portlayamıyorsan oyun da yapabilirsin.

Sıfırdan mı?:oha:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Nfs un2 run'ın yanında bebeğin bir elektronu kadar anca olabilir.:DBekliyorum.Ama gecikebilirim.Akşam biraz spor yapacağım da...

Hünkarım siz bana gerekenler ve çekilecek video ile ilgili kısa bir özet pm atabilirseniz ben evde denerim. Becerebilirsem upload eder size linki yollarım :) video çözünürlüğü falan nasıl olacak onunla ilgili de bilgi verirseniz iyi olur.

• Beğen

cukuleaks

Üye
Hünkarım acaba sorunu yanlışmı anladım doğrumu anladım bilmiyorum. bilgisayardan doru düzgün bi şekilde oyunun videosunu çekmek istemişsiniz anladığım kadarıyla. Fraps programı oyunlardaki videoları çekme programıdır. :oke: Googledan bulabilirsem paylaşırım...

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Hünkarım acaba sorunu yanlışmı anladım doğrumu anladım bilmiyorum. bilgisayardan doru düzgün bi şekilde oyunun videosunu çekmek istemişsiniz anladığım kadarıyla. Fraps programı oyunlardaki videoları çekme programıdır. :oke: Googledan bulabilirsem paylaşırım...

:ahFrabs ben de vardı onu tamamen unutmuşum.Belki o kastırmaz.Teşekkürler.

M@cros

M@cros

Üye
İstersen benim verdiğim programı kullan hem arşiv yapınca iyi küçülüyor.1 gb arşivde 3 mb :D

• Beğen

cukuleaks

Üye
:ahFrabs ben de vardı onu tamamen unutmuşum.Belki o kastırmaz.Teşekkürler.
O kastırmıyor sadece fps yi düşürüyor. 60 fps varsa 30-40 fps kaydediyor. Oynarken birazcık yavaşlık yapar sadece. Kastırmaz yani :oke:

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
İstersen benim verdiğim programı kullan hem arşiv yapınca iyi küçülüyor.1 gb arşivde 3 mb :D
O çok çok yavaş.Aslında ciddi manada en pratik program ama fps rezaletti onda.Wmv'yi bile 9-10 fpsde çekiyordu...

O kastırmıyor sadece fps yi düşürüyor. 60 fps varsa 30-40 fps kaydediyor. Oynarken birazcık yavaşlık yapar sadece. Kastırmaz yani :oke:

Camtasia'yla çektiklerim bildiğin kasılıyordu:D

- - - Eklendi - - -

Şu fraps çok işime yaradı ya:oke:

ByRedox

ByRedox

Üye
dewam usta süper bu

• Beğen

fgs

Üye
hacı oyunu verde bide biz oynuyak

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bilgisayarı formatlamam ve eskisinden kötü olması sebebiyle çalışmamı askıya alıyorum.Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

Üst Alt