Cihanî Sultan
Üye
Valla bende php ye başladım. ikimizede başarılar![]()
Amîn.
Valla bende php ye başladım. ikimizede başarılar![]()
Cümlemizin

Abime katılıyorum Hünkarım (ya hacı) başarılar.[ENGİN];5215065' Alıntı:yavaş ve kararlı adımlarla devam et
Abime katılıyorum Hünkarım (ya hacı) başarılar.

Proje nasıl gidiyor?
Video çekimi berbat olduğu müddetçe bir şeyde yapamıyorum...Gidemiyor videoyu çekip yardım eden biri çıkmadı.Video çekimi berbat olduğu müddetçe bir şeyde yapamıyorum...
Akşam pmleşelim.Nfs un2 run'ın yanında bebeğin bir elektronu kadar anca olabilir.
Hünkarım gerekenleri akşam müsait olursa indirip bir denerim. Benim dandik lenovo da ne kadar yapar bilmiyorum. Daha Nfs Run da bile kasıyorAkşam pmleşelim.
Bekliyorum.Ama gecikebilirim.Akşam biraz spor yapacağım da...Yardım etmek isterdim ama çok fazla zamanım yok.Eğer oyunu portlayamıyorsan oyun da yapabilirsin.

Nfs un2 run'ın yanında bebeğin bir elektronu kadar anca olabilir.Bekliyorum.Ama gecikebilirim.Akşam biraz spor yapacağım da...
video çözünürlüğü falan nasıl olacak onunla ilgili de bilgi verirseniz iyi olur.Hünkarım acaba sorunu yanlışmı anladım doğrumu anladım bilmiyorum. bilgisayardan doru düzgün bi şekilde oyunun videosunu çekmek istemişsiniz anladığım kadarıyla. Fraps programı oyunlardaki videoları çekme programıdır.Googledan bulabilirsem paylaşırım...
Frabs ben de vardı onu tamamen unutmuşum.Belki o kastırmaz.Teşekkürler.
O kastırmıyor sadece fps yi düşürüyor. 60 fps varsa 30-40 fps kaydediyor. Oynarken birazcık yavaşlık yapar sadece. Kastırmaz yaniFrabs ben de vardı onu tamamen unutmuşum.Belki o kastırmaz.Teşekkürler.

O çok çok yavaş.Aslında ciddi manada en pratik program ama fps rezaletti onda.Wmv'yi bile 9-10 fpsde çekiyordu...İstersen benim verdiğim programı kullan hem arşiv yapınca iyi küçülüyor.1 gb arşivde 3 mb![]()
O kastırmıyor sadece fps yi düşürüyor. 60 fps varsa 30-40 fps kaydediyor. Oynarken birazcık yavaşlık yapar sadece. Kastırmaz yani![]()

hacı oyunu verde bide biz oynuyak
Bilgisayarı formatladıktan sonra devam edeceğim.Dosyaları yedekledim.