evet bu yazılım donuyor tl kıtlenıyor sadece ekran geçişleri birde menü tuşu çalısıyor yani ekrandaki widgettler ve kısa yollar çalışmıyor tl resetlemek zorunda kalıyorum
öncelikle teşekkürler ama bir sorunum var.dün flashladım. 2 kez x-plore programının farklı versiyonlarını kurmama rağmen ikisindede program önce menü listesinde görünüyor ama 10 sn içinde ortadan kayboluyor ve yüklü programlar arasında da görünmüyor.bu konu hakkında fikir sahibi olan bir arkadaş varmı acaba?hatam nerede olabilir?yardımlarınızı bekliyorum
şu telefonun ekranı kilitleniyor diyen arkadaşlar bende de aynı sorun vardı servise verdim sorun dokunmatik bozulmuştu... deiştiler telefon geldi ana kartta değişmişti. neyse ikinci günü reset atma sorunu yaşadım servise verdim halen serviste ve suan yine anakart değişti.. tabi bunların hepsi garanti dahiline alındı bilginize
arkadaşım anlatamadım galıba dokunmatıkte birşey yok bekleme ekranında eklı widgetler takılıyor mesela mobil veri açık/kapalı açmak için bastıgımda widget açık oldugunu gostermıyor ama baglantı normalde acılıyor widget baglantıyı kapalı gosterıyor bunun gıbı kıtlenmeler reset attıktan sonra duzelıyor