ANIL Admin Kesinlikle bu forumun sadece teknoloji üzerine olduğunu düşünmüyoruz arkadaşlar. Öyle olsa 300'e yakın forum kategorisi olmazdı. İsteğiniz elbet değerlendirilip size bildirilecektir.
Kesinlikle bu forumun sadece teknoloji üzerine olduğunu düşünmüyoruz arkadaşlar. Öyle olsa 300'e yakın forum kategorisi olmazdı. İsteğiniz elbet değerlendirilip size bildirilecektir.
Burak Altun Üye Konu Sahibi kfahaa' Alıntı: Gereksiz Genişletmek için tıkla ... kfahaa' Alıntı: Bence açılmamalı site kurallarına uygunsuz konu açan çok olur Genişletmek için tıkla ... Hayat benim için , senin aynı şeyleri 2 kere yazman kadar gereksizdi. işte.
kfahaa' Alıntı: Gereksiz Genişletmek için tıkla ... kfahaa' Alıntı: Bence açılmamalı site kurallarına uygunsuz konu açan çok olur Genişletmek için tıkla ... Hayat benim için , senin aynı şeyleri 2 kere yazman kadar gereksizdi. işte.
Ozan Admin Ben "KONU DIŞI" bölümünün bu tarz konulara elverişli olduğunu ve yeteceğini düşünüyorum. Konu dışı olan bu konuları ne kadar çok alt kategorilere ayırırsak o kadar çok karısıklık ve konu dısı bölümünde o kadar çok pasiflik olusacaktır.
Ben "KONU DIŞI" bölümünün bu tarz konulara elverişli olduğunu ve yeteceğini düşünüyorum. Konu dışı olan bu konuları ne kadar çok alt kategorilere ayırırsak o kadar çok karısıklık ve konu dısı bölümünde o kadar çok pasiflik olusacaktır.
kfahaa Üye Ozan' Alıntı: Ben "KONU DIŞI" bölümünün bu tarz konulara elverişli olduğunu ve yeteceğini düşünüyorum. Konu dışı olan bu konuları ne kadar çok alt kategorilere ayırırsak o kadar çok karısıklık ve konu dısı bölümünde o kadar çok pasiflik olusacaktır. Genişletmek için tıkla ... Bencede
Ozan' Alıntı: Ben "KONU DIŞI" bölümünün bu tarz konulara elverişli olduğunu ve yeteceğini düşünüyorum. Konu dışı olan bu konuları ne kadar çok alt kategorilere ayırırsak o kadar çok karısıklık ve konu dısı bölümünde o kadar çok pasiflik olusacaktır. Genişletmek için tıkla ... Bencede
Burak Altun Üye Konu Sahibi kfahaa' Alıntı: Bencede Genişletmek için tıkla ... Tamam. O zaman "de" ayrı kardeşim.
kfahaa Üye Burak Altun' Alıntı: Tamam. O zaman "de" ayrı kardeşim. Genişletmek için tıkla ... TDK detected : Türk Dil Kurumu detected
Burak Altun' Alıntı: Tamam. O zaman "de" ayrı kardeşim. Genişletmek için tıkla ... TDK detected : Türk Dil Kurumu detected