yeni bölüm olabilir mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
yeni bölüm olabilir mi??
ya mesela erkeklere özel bi yer olabilirmi örnek isim erkekler tuvaleti özel davetiyeyle girilsin yeni üeler davetiye alamadan girmesin sadece erkekler girebilsin ve buna alternatif olarakda kızlar yurduda olabilir orayada sadece kazlar girebilsin erkek olan giremesin ama davetiye çok önemli lütfen yanıtlayın

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Valla böyle bir şeyin olucagını zannetmiyorum,erkek ler bölümünde neler döner

gerisini sen hesap et,

Bknz;Forum Kuralları :ehe:

ua_yako

ua_yako

Üye
kardesim ama orada yapan ßurada da yapmasini ßilir ßence hi ßsy olmas olursa guseL oLur !

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
İllaki insandan insana göre fark vardır,ne bileyim meydan boş diye çatışma
çıkabilir,tabiki değişik bi düşünce ilk defa duydum ama yapılsa cidden hoş
olur son noktayı admin bey koyucaktır..İsteriz İsteriz İsteriz :ehe:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
N'apçaz ki o bölümde? :blink:

BOSCH

BOSCH

Üye
gereksiz bence
FanaTürk ün de dediği gibi

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
ya bu bölüme davetiyeyle girilcek 1kereye mahsus erkek bölümüne kız giremicek kız bölümüne erkek giremicek
yeni üyeler davetiye almadan giremicek
bence süper olur

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum Gizli dosyların var galiba :) fikisss :) :maxicep:

Burası Burada ayrım olmaz!!... :good:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Yönetim uygun görürse herşey olur. :)

Ama ben davet edilirsem önce ortama bakarım; beğenmezsem kaçarım. :ehe:

Altun.

Altun.

Üye
kimin erkek kmin kız olduğu nasıl analşılcak mesela ben bayan bi üyelik alıp kızlar yurduna sızabilirim.

ulan hep fesatlık bıktım kendimden :)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
chona' Alıntı:
kimin erkek kmin kız olduğu nasıl analşılcak

Çok kolay... :ehe:
Sünnet fotoğrafı istenecek; ikametgah senedi; nüfus cüzdanı fotokopisi, 6 vesikalık, 1 boy, 1 portre fotoğraf istenecek... :)

D3N1Z

D3N1Z

Üye
bence guzel olur ama bu kısımda bazı kısımlar yasaklanacak hem forumda yeni bir SOLUK olur :p ne bilim hareketlenme acacagımız konular degısır ? sorunlarımızı anlatabiliriz Belki

Rüzgar Abi' diye bir derdimizi anlatacagımız bir kişi olur derdimizi paylasır rahatlarızz uff :P :megafon:

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
bir kaç forumda görmüştüm link vermeyim de güzel olur aslında tabi yönetim neder bilemem

Haberci

Haberci

Üye
chona nın da yazdığı gibi kimin erkek kimin bayan olduğunu nasıl bilebilir nasıl ayırdedebiliriz ki? :) o zaman da bi espirisi olmaz.Bence ne yapıyorsak genelden yapılmalı derim.Hem bu zamanda kız erkek ayrımı olmaz bilgi ise hepimiz için gerekli eğer değilse zaten kimseye bi faydası olmaz.Gereksiz boş konularıda sitemizde istihdam etmenin kimseye faydası olmaz diye düşünüyorum...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
ya zaten ha diyene üyelik vermiceniz bunlar basit şeyler mesela benim erkek oldumu bilmiyormusunuz buda bunun gibi bişey forumda bazı şeyleri kanıtlamış kişilere veriniz bence çok güzel bir uygulama olur

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Sitemizin prensibi kız erkek adına çalışmak değil , sizlere bilgi , paylaşım ve en önemlisi dostluğu sunmaktır ki bunu da yeterince iyi yaptığımız düşünüyorum..

Böyle bir bölümün açılmasının çok zor olduğu ve kimsenin olucak gözüyle bakmaması gerektiğini bildirerek , sitemizin rayına tamı tamı oturduğu bu günlerde böyle bir bölümün açılmayacağını tahmin ederekten herkese iyi forumlar diliyorum.!

İyi Geceler..

msw

msw

Üye
Hmmmm ayrım olur ya o zaman böyle iyi ... ;)

tofy

Üye
zaten sitemizde bayanların aktifliğinin artmasını isteyen bir kişiyim bu tutum ayrımcılığa iter bizi , bence ayrım yapmadan her iki tarafada uygun konular verilmeli herkes her konuya cevap verebilmeli :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
tofy' Alıntı:
zaten sitemizde bayanların aktifliğinin artmasını isteyen bir kişiyim bu tutum ayrımcılığa iter bizi , bence ayrım yapmadan her iki tarafada uygun konular verilmeli herkes her konuya cevap verebilmeli :)

Mesela ben bi makyaj inceliklerini veriyoru bi hayvan resimleri bazen futbol!!.. :)

Ya gerçekten yaa acaba şimdiye kadar toplam kaç konu açtım acaba!! :karisti:

Bencede Bi ayrım olmamalı!!:.
Saygılar..

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bencede ayrım yapmayalım.....

zaten topu topu kaç kız var ki sitede çoğunluğu erkek....

genel paylaşım daha iyi bence.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt