yeni bir telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
yeni bir telefon
arkadaşlar 600 tl param var ve bugün saat 5 de telefon almaya gideceğim acaba hangi telefonu almalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim şu an satın almayı planladığım telefon samsung galaxy ace yorumlarınız için şimdiden herkese teşekkürler :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
galaxy ace kesinlikle tavsiye etmem çok pişman olursun. Uygulama sıkıntısı yok ama oyun konusunda fazla gerek yok diyorsan 603 öneririm.

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy neden önermiyorsunuz ? nokia 603 arkadaşımın telefonundan kullandım simbian işletim sistemine sahip ve uygulama sıkıntısı var.

gariipp

gariipp

Üye
internette gezinceksen al galaxy ace ama hd oyun oynuycaksan nokia 603 tavsiye ederim. galaxy ace fruit ninjada bile kasıyo

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
interneti daha çok kullanacağım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
o zaman samsung al.

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 den başka telefon öneren varmı ?

sadikbircan

Üye
eğer 700 liraya fln çıkabilirsin galaxy w yada xpria neo v gibi orta seviye telefonları tavsiye ederim.Hem internet performansı hemde oyunlar açısından rahat edersin.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Aynen 700 tl yap limiti wonder al kafan agrimaz..

bgrm78

Üye
    Konu Sahibi
malesef o kadar çıkamam maksimum 600

sadikbircan

Üye
Biraz piyasayı araştır pazarlık fln yap 600 olmasada 650 ye kapatırsın bence

- - - Eklendi - - -

Adresinden fiyat aralığına bakabilirsin.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
İkinci el temiz bir nokia 701 bulabilirsen bak o fiyata bulamassan bende 603 öneririm.

- - - Eklendi - - -

İkinci el temiz bir nokia 701 bulabilirsen bak o fiyata bulamassan bende 603 öneririm.

furkan176

furkan176

Üye
Kardeş 700 e çıkmana gerek yok 600 e alcatel ot 995 öneririm istersen ace le kıyasla farkı gör.Ekran 4.3 işlemci 1.4 bu bile yeter:D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
600 TL ye anca temiz 2. el denk getirirsen randıman alırsın. Yoksa orta halli bir kullanım için 750TL+ fiyatlara NeoV-GalaxyW-XperiaSola gibi modelleri seçmen gerek. Daha aşağısında android adamı delirtebilir :)

Barış Grc

Barış Grc

Üye
603 öneririm. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt