yeni bir telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asi430

asi430

Üye
    Konu Sahibi
yeni bir telefon
arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum... Yeni bir tel almak istiyorum 300 tl verebilirim... Ne önerirsiniz? .... Şimdiden teşekürler.........

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Az kullanılmış garantisi devam eden 2. el telefonlara da bakmanı tavsiye ederim sıfır gibi olupta fiyatı yarı yarıya olanlar var. Model olarak da 2. el temiz bi n79 bulursun 300 liraya belki daha ucuz. Dokunmatik için de 5800 bak bence.

asi430

asi430

Üye
    Konu Sahibi
Az kullanılmış garantisi devam eden 2. el telefonlara da bakmanı tavsiye ederim sıfır gibi olupta fiyatı yarı yarıya olanlar var. Model olarak da 2. el temiz bi n79 bulursun 300 liraya belki daha ucuz. Dokunmatik için de 5800 bak bence.

kardeş teşekürler.... Başka önerileri olanlar varsa bekliyorum.bu ay içinde almayı düşünüyorum...tsk....

safakk

safakk

Üye
2. El e71 alabilirsin yada e 63 buarada nasıl bir telefon istediğini hangi özelliklere ihtiyaç duyduğunu yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

asi430

asi430

Üye
    Konu Sahibi
2. El e71 alabilirsin yada e 63 buarada nasıl bir telefon istediğini hangi özelliklere ihtiyaç duyduğunu yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

yorum için teşekürler kardeş... 2 el olmasını mümkünse.. wifi... video izlemeye olanak sağlayacak... dokunmatik olup olmaması önemli değil... bu tarz neler önerebilirsiniz?

Starsley

Sen sıfır x3 al kardeşim ikinci ele güven olmaz

Starsley

300 tl civarı ama hakkını verir. En azından sıfır almaya bak

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
dokunmatik felan istersen samsung starda alablirsin

seb

Üye
n95 8gb al pc gibi ömürlük telefon

Starsley

Youtube dan izleyebilirsin o kadar

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Nokia 6120 şiddetle tavsiye ediyorum netten araştır bence

safakk

safakk

Üye
bana kalırsa samsung mote yi de düşünebilirsin wi fi istiyorsan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt