Yeni Bir Telefon Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zoom

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Bir Telefon Mu?
ki telefon acaba yeni mi oldukça hoş olmuş tam istediğim gibi büyük ekranlı ve kapaksız böyle bir telefon var mı s.e. Nin sitesinde yok

yoksa bu w810 olabilecek ürün olarak mı düşünülmüş

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Walkman değil ama K750i'nin devamı olacak gibi

Ayrıca PSP Logosu da var Menü'de , öyle olursa

zoom

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel olmuş bence w810'danda güzel

wilma adı altında üretiliyormuş ama daha s.e.'nin sitesinde bile yok

tam istediğim gibi olmuş valla büyük ekranlı kapaksız çok güzel ayrıca psp logosu bulunduğuna göre iyi bişiyler var galiba zaten GoForce 4800 grafik çipi varmış güzel oyunlar oynanılacak galiba

valla bu telefon çıkarsa benim için w900 felan hikaye olur tabi o 2mp lik otofoculu kamera ve walkman özelliğini içerirseki büyük ihtimalle içerir
acaba nezaman çıkar ???

Gokhan43

Gokhan43

Üye
3.2 MP Kamera diyor yaw , fake olmaz inşallah ama fake gibi de görünmüyor , hayırlısı bakalım , ama fiyatı 1000 YTL'nin üzerinde olacağı kesin

RockFord Fosgate

Üye
bence kesın fake!!!goroursunuz bakın!!!!

zoom

Üye
    Konu Sahibi
aman demeyin fake make sonra öyle olur felan

mis gibi telefon valla çıksın çok satar bence

barabelli

barabelli

Üye
ala ala deısık olucak

RockFord Fosgate

Üye
fake oldugu kesın ama adamlar bu fakelerden etkılenıp yaparlarsa sasırmam valla!!

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
ßu telefonun video kalitesi nasıl iyidir inşallah D600'ü değiştirmek için bir telefon çıkıyo

3,2MP arka camera 1,3MP ön kamera

RockFord Fosgate

Üye
oyytt one ole be 3.2 arka 1.3 on ohh babam oh gercı warkı 3.2 lık telefon ıngılterede satılıyo fıyatıc 499 pound SHARP ın!!sıyah bı alet

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Mobile-review'de böyle bir telefon göremedim ben. Girmediğim konu kalmadı mobile-review'de. Ayrıca mobile-review üreticiler tarafından resmi bilgiler verilmeden böyle bir telefon duyurusu yapmaz.

İlginç olan bir şey daha var, telefonda iki tane kamera yer alıyor deniliyor fakat ikinci kamera görülmüyor ön yüzünde, nerede, 3.2 Mp.'lik kameranın yanına koyacak halleri yok ya? ve telefonun özelliklerinden en önemlileri verilmiş fakat hafıza bilgileri verilmemiş, oysa ki bir telefonun tanıtımında en başta kamera ve hafıza özellikleri verilir..

Fake!

zoom

Üye
    Konu Sahibi
valla cepbul'da mobile-review'dan alınmış diyor

ayrıca ChavRash dediğin gibi önde kamera yok oralar biraz atmayon olmuş galiba ama boşver olmasın zaten 3G 'yi kim kullancak gereksiz yere masraf valla w900i nin 3G'sizini çıkarsalar daha ucuza bence daha çok satar

slayer

Üye
"gelismiş oyun desteği olabilir..." Diyor...
biraz destekli sallasalar iyi olur...
w810 daha güzel görünüyo....

cumcum23

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 17 2006, 06&#58;46 PM) [post=254679]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
3.2 MP Kamera diyor yaw , fake olmaz inşallah ama fake gibi de görünmüyor , hayırlısı bakalım , ama fiyatı 1000 YTL&#39;nin üzerinde olacağı kesin
[/b][/quote]
wııış one be abi ama bayaa can yakar o telefon 1000ytlnin üstündedir we benim için bi hayalden daha öteye gidemez

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Ön kamera bende göremedim şimdilik gereksiz zaten

3,2MP otofokus&makro bide 640x480 video kaydı varsa bundan şaşmam

cumcum23

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Jan 19 2006, 05&#58;40 PM) [post=256654]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ön kamera bende göremedim şimdilik gereksiz zaten

3,2MP otofokus&makro bide 640x480 video kaydı varsa bundan şaşmam
[/b][/quote]
ölürüm

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Fake yaw fake

zoom

Üye
    Konu Sahibi
bence fake değilde ön kamera uydurma bence

RockFord Fosgate

Üye
bız ne teller gorduk zoom bu fake&#33;&#33;&#33;

zoom

Üye
    Konu Sahibi
galiba fake

bakın bu resimde farklı

Ya fake yada daha tasarım aşamasında ve ortaya koyulan fikirlerden derlenmiş resimler bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt