MaxipmaN
Üye
Bende onları düşünüyorum zaten.Bakalım uygun bulursam ikisinden birini alıcam603 maket gibi telefon gorilla cam da yok kamerada flash yok ya 808 ya da 701
Kamera çok önemli değil.603'de gayet şık duruyor 2.el fiyatlarını biliyormusun ?
Fiyat uygunmuş aslında
300-350
Fiyat olarakta bayağı uygun abi.Bakalım bir aksilik çıkmazsa bir dahaki aya alıyorumDedigim gibi, sadece merak icin 603 en uygun S^3
Fiyat uygunmuş aslında
Fiyat olarakta bayağı uygun abi.Bakalım bir aksilik çıkmazsa bir dahaki aya alıyorum
Daha ucuzlarıda var ama onlarında sağlamlığı tartışılır.
birisi 240 a almıştı
Eyvallah abi
hayirlisi kardesim
Öyle tabi abi zaten çok şey beklemiyorum ama verdiğim paraya pişman olmak istemiyorum açıkçasıTabi verdiğin paraya değmesi lazım sonuçta.
Tabi sen yine de fazla görüş alma kafan karışmasın sonra kararsız kalırsın bi de
Öyle tabi abi zaten çok şey beklemiyorum ama verdiğim paraya pişman olmak istemiyorum açıkçası
Tabi sen yine de fazla görüş alma kafan karışmasın sonra kararsız kalırsın bi de
Kardeş bence eğer bulursan şöyle uygun bi 808 direk al ama bulamazsan da 701 de olur yani her türlü
kafamda 2 telefon vardi 701 ve 808 ama 603te makul gorunuyor808 in fiyati biraz uygun olsa direk onu alirdim
Öyle tabi abi zaten çok şey beklemiyorum ama verdiğim paraya pişman olmak istemiyorum açıkçası
Parana yazık be kardeşim
Bende onu planlıyorum abi bakalım
Kardeş bence eğer bulursan şöyle uygun bi 808 direk al ama bulamazsan da 701 de olur yani her türlü
Çok uçuk birşey almıycam be abi ucuzundan 2.el sadece denemek için alıcamParana yazık be kardeşim
701 düşünüyorum
300 e 603 alsa bence yazık olmaz
Bende onu planlıyorum abi bakalım
- - - Eklendi - - -
Çok uçuk birşey almıycam be abi ucuzundan 2.el sadece denemek için alıcam
- - - Eklendi - - -
701 düşünüyorum
Zaten hemen alamam bir dahaki ay içinde alıcam ama bellide olmaz almayabilirim
300 e al
Zaten hemen alamam bir dahaki ay içinde alıcam ama bellide olmaz almayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?