Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi Metin' Alıntı: 603 iyidir. Genişletmek için tıkla ... onuda düşünüyorum , bakalım - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: burak iphone satıyorsan ben alayım Genişletmek için tıkla ... şimdilik düşünmüyorum ama zamanın ne göstereceği belli olmaz kardeşim
Metin' Alıntı: 603 iyidir. Genişletmek için tıkla ... onuda düşünüyorum , bakalım - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: burak iphone satıyorsan ben alayım Genişletmek için tıkla ... şimdilik düşünmüyorum ama zamanın ne göstereceği belli olmaz kardeşim
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: düşün istersen netse konuyu dağıtmayalım Genişletmek için tıkla ... İphone'umda gözünmü var bakiym aynen sait abi görmesin
-Akıncı' Alıntı: düşün istersen netse konuyu dağıtmayalım Genişletmek için tıkla ... İphone'umda gözünmü var bakiym aynen sait abi görmesin
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: var özellikle senin telefonunda bende telefon alacam Genişletmek için tıkla ... Al bakalım
-Akıncı' Alıntı: var özellikle senin telefonunda bende telefon alacam Genişletmek için tıkla ... Al bakalım
Joker Emekli Yönetici Konu Sahibi MrTech' Alıntı: N9 al kanki --Ekliyırım-- Meşaj paketin yıh mı ? Genişletmek için tıkla ... s^3 oğlum s^3 başka telefon istemiyorum --ekliyorum-- yok
MrTech' Alıntı: N9 al kanki --Ekliyırım-- Meşaj paketin yıh mı ? Genişletmek için tıkla ... s^3 oğlum s^3 başka telefon istemiyorum --ekliyorum-- yok
achambo Üye Joker' Alıntı: s^3 oğlum s^3 başka telefon istemiyorum --ekliyorum-- yok Genişletmek için tıkla ... aktarma yok mu bende 5000 mesaj var her ay 4800 yanıyo
Joker' Alıntı: s^3 oğlum s^3 başka telefon istemiyorum --ekliyorum-- yok Genişletmek için tıkla ... aktarma yok mu bende 5000 mesaj var her ay 4800 yanıyo
1STayTRue35 Üye theruhix' Alıntı: c7 tavsiyem ince ve şık cwf nide yükle miss Genişletmek için tıkla ... Evet c7 de olabilir aslında.
theruhix' Alıntı: c7 tavsiyem ince ve şık cwf nide yükle miss Genişletmek için tıkla ... Evet c7 de olabilir aslında.
achambo Üye theruhix' Alıntı: c7 tavsiyem ince ve şık cwf nide yükle miss Genişletmek için tıkla ... onun yerine 701 daha iyi değil mi
theruhix' Alıntı: c7 tavsiyem ince ve şık cwf nide yükle miss Genişletmek için tıkla ... onun yerine 701 daha iyi değil mi
theruhix Üye achambo' Alıntı: onun yerine 701 daha iyi değil mi Genişletmek için tıkla ... haklısnz aynı görünüm daha iyi donanım
achambo' Alıntı: onun yerine 701 daha iyi değil mi Genişletmek için tıkla ... haklısnz aynı görünüm daha iyi donanım
larten123 Üye Yorumların çoğu almaman gerektiğini söylüyorsa vardır bir bildikleri. İllaha alacağım diyorsan sen bilirsin. İlkten güzel gözükecek sonra nerden aldım ben bu telefonu diye lanet yağdıracaksın. Son karar yine de senin...
Yorumların çoğu almaman gerektiğini söylüyorsa vardır bir bildikleri. İllaha alacağım diyorsan sen bilirsin. İlkten güzel gözükecek sonra nerden aldım ben bu telefonu diye lanet yağdıracaksın. Son karar yine de senin...