Yeni bir Meizu akıllı telefonun görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yeni bir Meizu akıllı telefonun görselleri ortaya çıktı
Çinli akıllı telefon üreticileri arasında adını duyuran firmalardan bir tanesi de Meizu olurken, firma bu sene sunduğu bir çok modelle adından söz ettirmişti ve Eylül ayı başında yeni bir duyuru gerçekleştirmeye hazırlanan firma, yeni bir akıllı telefon duyurusu da gerçekleştirebilir.



Meizu 5 Eylül tarihinde yeni bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlikte de büyük ihtimalle yeni bir akıllı telefon duyurusu firmadan gelecek. Geçtiğimiz günlerde firma etkinlik için basın davetiyelerini de gönderdi ve bu etkinlik davetiyelerinde Nokia E71 akıllı telefon da yer alıyordu ve bu da firmanın kurumsal alana yönelik bir cihaz duyurusu gerçekleştirebileceği tahminlerine neden oldu.

Etkinlik merakla beklenirken, şimdi de Meizu'nun yeni bir akıllı telefonunun görselleri ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre bu yeni akıllı telefon RMB 1,799 (yaklaşık $270) fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Cihazın fiyatı hakkında bilgi ise Meizu'nun sesli asistanından gelmekte. Meizu 5 Eylül tarihinde hangi ürünü soracak şeklinde sorulduğunda Meizu'nun sesli asistanı 1799 olarak cevap veriyor. Açık açık olmasa da bu sayının cihazın fiyatı olduğu çok büyük ihtimal.

Bir süredir Meizu Max olarak Çinli firmanın yeni bir akıllı telefon sunacağına dair de bilgiler geliyor.Meizu bu etkinlikte bu akıllısını duyurursa bu durum sürpriz olmayacak.
Yeni bir Meizu akıllı telefonun görselleri ortaya çıktı
 


Üst Alt