Yeni Bir Etobur Hayvan Keşfedildi

Sponsorlu Bağlantılar

oteb

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Bir Etobur Hayvan Keşfedildi
Borneo ormanlarına doğal yaşamı izlemek için yerleştirilen gece görüşlü fotoğraf makinelerine, insanoğlunun şimdiye kadar görmediği bir yaratık yakalandı. Yeni tür etobur canlı biraz tilkiyi biraz kediyi andırıyor. Kanıtlar henüz hafif bulanık iki fotoğraftan ibaret ama ekiqlerin hayvanın yakalanması için çoktan seferber olduğu belirtiliyor.

Bölgedeki araştırma projesini yürüten Dünya Doğayı Koruma Vakfı'ndan (WWF) araştırmacılar, Endonezya'nın Borneo Adası'ndaki yağmur ormanlarında, kedi ile tilki arasında bir görünüme sahip olan daha önce örneğine rastlanmamış bir hayvanın tespit edildiğini açıkladı. Worldwide Fund uzmanları, kediden biraz büyük bu hayvanın muhtemelen şimdiye kadar bilinmeyen etobur bir memeli türü olduğunu düşünüyor. Araştırmacılar, bu garip hayvanı yakalamak için çalışıyor.

WWF'den yapılan açıklamada, bunun, 100 yıldan beri ilk defa adada yeni bir türün keşfedilmesi anlamına geleceği belirtildi. Bölgeye yerleştirilmiş bir kamera tarafından iki defa görüntülenen kediden biraz büyük memelinin, kızıl tüyleri ve uzun bir kuyruğu var...
 


hidayet

hidayet

Üye
çok ilginç daha kimbilir ne çeşit hayvanlar vardır doğada keşfedilmemiş
 
sebofb090

sebofb090

Üye
way be daha ne çeşit hayvan var ki şu doğada
 

CannYFoX

Üye
Daha neler görecez...
 

^^AnaCOnDA^^

Üye
ilginç :b
 

tolga_1905

Üye
vay canına......
 


Üst Alt