Yeni bir efsane: B17

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir efsane: B17
Avrupa'da Burak Yılmaz çılgınlığı başladı. Aslan'ın 5 milyon euro bonservis ile Trabzon'dan aldığı yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun tahtını sallıyor.



G.Saray'ın süperstarı Burak Yılmaz'ın ünü artık Türkiye sınırlarını aştı. Şampiyonlar Ligi'nde 8, Süper Lig'de 16 golle zirvede bulunan Burak, Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo ile kapışıyor.

EFSANELER DE ONU ÖVDÜ
Burak Yılmaz'ı Kayserispor maçında canlı olarak izleyen Jose Mourinho ve efsane oyuncu Eric Cantona da övgü dolu sözler sarf etti. Bu sezon toplam 24 golle Rooney, Mandzukic, Pazzini, Gomis, Soldado, Higuain gibi isimleri geride bırakan Burak'ın hedefi ligde 19 gollü ManU'nun forveti Robin van Persie'yi de geride bırakmak.

BURAK İN, PERSİE OUT!
Manchester United taraftarları da, Van Persie ile Burak'ı kıyaslıyor. Taraftarlar, "Burak gelsin, Van Persie gitsin" diye kampanya başlattı. Taraftarlar "asi kan" dedikleri Burak'ın yılda ManU'da 30 golü bulacağını belirtiyor.

KAPIYI SON ÇALAN MİLAN
Geçen sezondan beri Liverpool, Napoli, Tottenham, M.United başta ünlü kulüplerin listesine giren Burak için Milan'ın da devreye girdiği belirtiliyor. İtalyan basını, "Milan astronomik bir teklifle kapıyı çalabilir" yazdı.

KAPIŞMA 3 NİSAN'DA
Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile G.Saray kapışması 3 Nisan'da olacak. Bu karşılaşma ve rövanşı Cristiano Ronaldo ile Burak Yılmaz'ın da düellosu olacak. Bakalım kim gülecek, kimin takımı tur atlayacak!
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
her türlü almamız lazım başka çare yok
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ANIL
Cevap
4
Görüntüleme
477
Scourge
Kdr05
Cevap
2
Görüntüleme
391
Haydar
dj.eric
Cevap
2
Görüntüleme
392
dj.eric


Üst Alt