Bay H Üye Uygulamaya gelen son güncelleme ile; Çoklu dosya ve klasör seçimi Çoklu dosya ve klasörleri kopyalama,kesme ve silme Performans iyileştirmeleri Zil sesleri, indirilenler, belgeler veya farklı klasörleri de ekleyebilirsiniz Tüm dosya türlerine destek Ara yüz iyileştirmeleri
Uygulamaya gelen son güncelleme ile; Çoklu dosya ve klasör seçimi Çoklu dosya ve klasörleri kopyalama,kesme ve silme Performans iyileştirmeleri Zil sesleri, indirilenler, belgeler veya farklı klasörleri de ekleyebilirsiniz Tüm dosya türlerine destek Ara yüz iyileştirmeleri
suyunsesi Üye Arkadaşlar uygulamaya gelen yeni güncelleme ile bendeki onedrive sorunu giderildi. Elemanlara 3 kez mail ve ekran görüntüsü göndermiştim.
Arkadaşlar uygulamaya gelen yeni güncelleme ile bendeki onedrive sorunu giderildi. Elemanlara 3 kez mail ve ekran görüntüsü göndermiştim.
tugaykln Üye Hafıza kartındakileri göstermiyor sizdede öylemi bilmiyorum :/ MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Hafıza kartındakileri göstermiyor sizdede öylemi bilmiyorum :/ MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.