Mustafa Dümen
Üye
Tebrikler BinBaşı'sın...
teşekkür ederim kardeşim. :]
Tebrikler BinBaşı'sın...
Nedwed m kimse yazmayınca çıktım hep beraber bir olsun demişti olmadı ; ama artık bitti vee binbaşınız aranızda .![]()
Bu konuda emeği geçen Yarbayım;; AloneAngel'e ,Binbaşılarım;; Eternitylife'e , Sublieutenant'a , Nedved'e Yüzbaşım;; Mihman'a , Teğmenlerim;; Leo_ismail ve Lion's Clav'a sonsuz teşekkürler... Sözlerimi burada noktalarken MaxiCep'i çok sevdiğimi aşık olduğumu belirtmek isterim =]
[/COLOR][/SIZE]
Şu yazına istinaden şaka yaptım be kardeş bu arada avartar yarışmasında oyun benim dimi![]()
![]()
![]()
benim jeton sonradan düştü bea ablam k.bakma . . Himm tabi ki de senin . . Başka kimin avatarı iyi ki !

valla mustafa ,forumda yazdıklarına dikkat et,çünkü yanlış anlaşılıyor,başıma çok geliverdi![]()

: ağlayacam bak
. Hemen veriyorumyaaa niye bağırıyorsun abla . . .: ağlayacam bak
. Hemen veriyorum

thanks sağol kardeşimm![]()
Hayırlı Olsun Adaşım..
Yalnız Konunun Yeri Maxi Kutlamalar Değil miydi ?![]()
konuyu açtıktan sonra jeton düştü
Nedwed m kimse yazmayınca çıktım hep beraber bir olsun demişti olmadı ; ama artık bitti vee binbaşınız aranızda .![]()
Bu konuda emeği geçen Yarbayım;; AloneAngel'e ,Binbaşılarım;; Eternitylife'e , Sublieutenant'a , Nedved'e Yüzbaşım;; Mihman'a , Teğmenlerim;; Leo_ismail ve Lion's Clav'a sonsuz teşekkürler... Sözlerimi burada noktalarken MaxiCep'i çok sevdiğimi aşık olduğumu belirtmek isterim =]

Ben de taşımaya gelmiş idimHayırlı Olsun Adaşım..
Yalnız Konunun Yeri Maxi Kutlamalar Değil miydi ?![]()

Rica ederim dostum...Hepsi senin emeğin...Maxicep'te seni seviyor...Hayırlı görevler Binbaş'ım...![]()
Ben de taşımaya gelmiş idim
Kutlu olsun bu arada, hayrını gör!..![]()