Yeni bir BinbaŞınız geliyor !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solamente

Üye
Nedwed m kimse yazmayınca çıktım hep beraber bir olsun demişti olmadı ; ama artık bitti vee binbaşınız aranızda . :)

Bu konuda emeği geçen Yarbayım;; AloneAngel'e ,Binbaşılarım;; Eternitylife'e , Sublieutenant'a , Nedved'e Yüzbaşım;; Mihman'a , Teğmenlerim;; Leo_ismail ve Lion's Clav'a sonsuz teşekkürler... Sözlerimi burada noktalarken MaxiCep'i çok sevdiğimi aşık olduğumu belirtmek isterim =]

Şu yazına istinaden şaka yaptım be kardeş bu arada avartar yarışmasında oyun benim dimi :ehe :ehe :ehe

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
[/COLOR][/SIZE]
Şu yazına istinaden şaka yaptım be kardeş bu arada avartar yarışmasında oyun benim dimi :ehe :ehe :ehe

benim jeton sonradan düştü bea ablam k.bakma . . Himm tabi ki de senin . . Başka kimin avatarı iyi ki !

Catty

Catty

Emekli Yönetici
benim jeton sonradan düştü bea ablam k.bakma . . Himm tabi ki de senin . . Başka kimin avatarı iyi ki !

valla mustafa ,forumda yazdıklarına dikkat et,çünkü yanlış anlaşılıyor,başıma çok geliverdi:ehe:ehe

Solamente

Üye
:) :) :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Way kardeşim 2,5 ay önce üye olup simdi binbası olman gercekten cok güzel bir olay
Kanımca sen bu hızla 3-4 ay sonra Genelkurmay Başkanı bile olursun..:)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Salih kardeşim Çok Sağol . . . Demek Genel Kurmay Başkanı hEa :kop: :kop: Forumda zamanım boş olduğu sürece hep aktif kaldım umarım faydalı olmuşumdur.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Hayırlı Olsun Adaşım.. :)

Yalnız Konunun Yeri Maxi Kutlamalar Değil miydi ? :hmmm

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Nedwed m kimse yazmayınca çıktım hep beraber bir olsun demişti olmadı ; ama artık bitti vee binbaşınız aranızda . :)

Bu konuda emeği geçen Yarbayım;; AloneAngel'e ,Binbaşılarım;; Eternitylife'e , Sublieutenant'a , Nedved'e Yüzbaşım;; Mihman'a , Teğmenlerim;; Leo_ismail ve Lion's Clav'a sonsuz teşekkürler... Sözlerimi burada noktalarken MaxiCep'i çok sevdiğimi aşık olduğumu belirtmek isterim =]

Rica ederim dostum...Hepsi senin emeğin...Maxicep'te seni seviyor...Hayırlı görevler Binbaş'ım... :yuru

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İki bölümde de yok, diğer bölümde taşındı izini bıraktım sadece, 3 günlüğüne.

Solamente

Üye
pekte bir kibar :) :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
pekte kibar (;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt