Akıncı
Üye
Müco romsuz da ücretsiz uygulama yükleyen Uygulamalar var onları dene bence şimdilik :d
o değil abi root ile imkanın daha geniş oluyor roma gerek yok şu an 
Müco romsuz da ücretsiz uygulama yükleyen Uygulamalar var onları dene bence şimdilik :d
o değil abi root ile imkanın daha geniş oluyor roma gerek yok şu an 
Ama anlıyorsun nereye basacağını
Ne imkanı la zaten herşey var telde?
Abim nasılsın![]()
bir çok site var ücretlileri ücretsiz veren ya da mod. kardeşlerim paylaşıyor ama root a ihtiya. var bende en kısa zamanda yapma planım varBen kullanıyorum bi tane büssürü paralı şey indirdim![]()
Rootu ne olduğunu ve nasıl yapıldığını vs biliyorum kardeşim ama demek istedigim suan gerek yok![]()

Blackmart alpha kullan rootsuz herşey bedavabir çok site var ücretlileri ücretsiz veren ya da mod. kardeşlerim paylaşıyor ama root a ihtiya. var bende en kısa zamanda yapma planım var
Mücoooo bunlar fakir gel gidelimDoğru diyorsun, gerek olmayabilir. Aslında o da daha çok biz garibanlar için, sen aynı anda 3 launcher kur aralarında geçiş yap. 2gb ramin var sonuçta. Ben birini kurarken orijinaliyle değiştirmezsem kasar.![]()

o çak gereksiz bence ben tapatalk 4 oradan indirmeye çalıştım kaç defa hata verdiBlackmart alpha kullan rootsuz herşey bedava![]()
yav 2 gb ramı harca harca bitmiyorMücoooo bunlar fakir gel gidelim![]()

Sağlığına duacıyım abimİyiyim beyaz aslanlı prens, sen nasılsın?

Sağlığına duacıyım abim![]()

yani ama root yaparım büyük ihtimalleZaten günlük pro mu indiriyorsun müco bence şimdilik bunla idare et root sonraki iş bence
bilmiyorum abi sait abinin vardı konusu ama kayıpMuco elemanın biri pro paylaşmış tek tıkla root diye sağlıklı mı acaba
m