Yeni "Astroloji", "Kutlamalar", "Hoşgeldin, Hoşgeldim" bölümleri Hk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yeni "Astroloji", "Kutlamalar", "Hoşgeldin, Hoşgeldim" bölümleri Hk
Merhaba Arkadaşlar,

MaxiKadın bölümü projemizden sonra, yine durmadan içeriğin daha net olmasını sağlayacak ve herşeyin yerli yerinde olmasını sağlayacak fikirlere devam ediyoruz.

Bu anlamda, sitemizde eksik gördüğümüz birkaç düzenleme yaptım kategorilerde

Şimdilik, yeni açılan 3 bölümü tanıtayım, devamını zamanla açtıkta tanıtırız :)

Bu 3 yeni kategorinin de, ortak olan tek noktası "Konu Dışı Genel" kategorisini altında yer alması ..

1.
Astroloji, Burçlar ve Fal
Fala ve burçlara inanıyorsanız, buraya :)

İlgili bölümde, adında da anlaşılacağı üzere fallar ve burçlar hakkında bilgi paylaşabilirsiniz.

2.
Maxi Kutlamalar
Maxicep üyeleri, özel günleri burada kutluyor. İyi ki Doğdunuz !, Hayırlı Bayramlar, Yeni Yılda Mutluluklar, Tebrikler Kazandın !, Yaşasın Kazandım ! vs ... :)

Yine açıklamasından da anlaşılacağı üzere, maxicep.com üyeleri tüm özel günlerini burada kutlasın. Doğumgünleri, tebrikler, bayramlar, yeni yıllar bizi maxicep.com' a bağlasın. :oke:

3.
Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları
Konu dışında da yeri olmayan, sadece deneme mesajlarınız burada !
Yeni üyeler, forum özelliklerini deneyebilir .
Hoşgeldim, Hoşgeldin

Görüldüğü gibi, Deneme mesajları bölümünün hemen altına alt forum olarak açtık. Böylece, Hoşgeldim, hoşgeldin tarzı mesajları buradan daha rahat takip edebileceğiz. "Gidiyorum" diye mesajlar atmamanız ümidiyle ...

Maxi Kadın bölümümüzü de unutmayalım tabiki.

En İyiye ...

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Hayırlı uğurlu olsun :):)

POWER

POWER

Üye
Hayırlı olsun herkese. Açtığımız konu bölüme tam uysun maksadıyla yapılan bir düzenlemeydi. ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Umarım üyeler bu bölümlerde aktiflik az diye yine gereksiz mesajlar ve konu dışına yönelmezler...
Bu bölümler de gayet aktif olur umarım :)

jöly

Üye
bu uygulamalarla maxicepte konular dağılmaz,daha düzenli bir görünüm de elde etmiş olduk...hayırlı olsun arkadaşlar...

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
hayırlı olsun

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Maxicep Ailesi İçin Hayırlı Olsun... (: Bakalım Aktiflik Nasıl Olacak... (:

CK1991

CK1991

Üye
böyle bölümlerin olması mantıklıdır ziyaretçilerin sitedeki ortalama kalma süresini arttırır ve olumlu etki yapar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Forumun içeriği genişletikce daha hoş bir görüntüye ve içeriğe ulaşıyor bence. Eski günlerimiz geri dönüyor gibime geliyor.

c3r3n

c3r3n

Üye
Herkese hayırlı-uğurlu olsun.İsabetli bir karardı :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt