Ozan
Admin
Yeni "Astroloji", "Kutlamalar", "Hoşgeldin, Hoşgeldim" bölümleri Hk
Merhaba Arkadaşlar,
MaxiKadın bölümü projemizden sonra, yine durmadan içeriğin daha net olmasını sağlayacak ve herşeyin yerli yerinde olmasını sağlayacak fikirlere devam ediyoruz.
Bu anlamda, sitemizde eksik gördüğümüz birkaç düzenleme yaptım kategorilerde
Şimdilik, yeni açılan 3 bölümü tanıtayım, devamını zamanla açtıkta tanıtırız
Bu 3 yeni kategorinin de, ortak olan tek noktası "Konu Dışı Genel" kategorisini altında yer alması ..
1.
İlgili bölümde, adında da anlaşılacağı üzere fallar ve burçlar hakkında bilgi paylaşabilirsiniz.
2.
Yine açıklamasından da anlaşılacağı üzere, maxicep.com üyeleri tüm özel günlerini burada kutlasın. Doğumgünleri, tebrikler, bayramlar, yeni yıllar bizi maxicep.com' a bağlasın.
3.
Görüldüğü gibi, Deneme mesajları bölümünün hemen altına alt forum olarak açtık. Böylece, Hoşgeldim, hoşgeldin tarzı mesajları buradan daha rahat takip edebileceğiz. "Gidiyorum" diye mesajlar atmamanız ümidiyle ...
Maxi Kadın bölümümüzü de unutmayalım tabiki.
En İyiye ...
MaxiKadın bölümü projemizden sonra, yine durmadan içeriğin daha net olmasını sağlayacak ve herşeyin yerli yerinde olmasını sağlayacak fikirlere devam ediyoruz.
Bu anlamda, sitemizde eksik gördüğümüz birkaç düzenleme yaptım kategorilerde
Şimdilik, yeni açılan 3 bölümü tanıtayım, devamını zamanla açtıkta tanıtırız

Bu 3 yeni kategorinin de, ortak olan tek noktası "Konu Dışı Genel" kategorisini altında yer alması ..
1.
İlgili bölümde, adında da anlaşılacağı üzere fallar ve burçlar hakkında bilgi paylaşabilirsiniz.
2.
Maxi Kutlamalar
Maxicep üyeleri, özel günleri burada kutluyor. İyi ki Doğdunuz !, Hayırlı Bayramlar, Yeni Yılda Mutluluklar, Tebrikler Kazandın !, Yaşasın Kazandım ! vs ...![]()
Yine açıklamasından da anlaşılacağı üzere, maxicep.com üyeleri tüm özel günlerini burada kutlasın. Doğumgünleri, tebrikler, bayramlar, yeni yıllar bizi maxicep.com' a bağlasın.

3.
Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları
Konu dışında da yeri olmayan, sadece deneme mesajlarınız burada !
Yeni üyeler, forum özelliklerini deneyebilir .
Hoşgeldim, Hoşgeldin
Görüldüğü gibi, Deneme mesajları bölümünün hemen altına alt forum olarak açtık. Böylece, Hoşgeldim, hoşgeldin tarzı mesajları buradan daha rahat takip edebileceğiz. "Gidiyorum" diye mesajlar atmamanız ümidiyle ...
Maxi Kadın bölümümüzü de unutmayalım tabiki.
En İyiye ...