Yeni Android Oyunu Mathiac!

Sponsorlu Bağlantılar

OndyMAX

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Android Oyunu Mathiac!
Merhaba Arkadaşlar. Yeni oyunum olan "Mathiac", içinde toplama, çıkarma, çarpma ve bölme gibi temel matematik işlemlerini içeren, hem çocuklar hem de yetişkinler için tasarlanmış eğlenceli bir zeka oyunudur.Bloklar yukarıdan aşağı inerken, tüm soruları doğru yanıtlamanız gerekir. Doğru yanıtladığınız her bir adımda, oyun bir kademe hızlanarak sizi zorlayacaktır.

Destek olmanız dileğiyle. Teşekkürler.

Google Playstore:

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Emeğinize sağlık

OndyMAX

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim. :)

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Eline emeğine sağlık

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Elin gavurları yaptıkları oyunlara bizim dilimizi de ekler ama bizim kendi insanımız yaptığı oyuna kendi dilimizi hiç eklemeden direkt gavurların dilini ekliyor sadece. Biz milletçe adam olmayız.

OndyMAX

Üye
    Konu Sahibi
Elin gavurları yaptıkları oyunlara bizim dilimizi de ekler ama bizim kendi insanımız yaptığı oyuna kendi dilimizi hiç eklemeden direkt gavurların dilini ekliyor sadece. Biz milletçe adam olmayız.

Oyunun ingilizce olmasinin sebebi yalnizca Turkiye ile sınırlı kalmak degil diger ulkelere de erismektir. Türkce dil paketi ekleyip oyunun boyutunu daha fazla arttirmak istemedim. Sayısal bi oyunda iki satır ingilizce var diye bu kadar laf yapicaksaniz mail adresinizi gonderin size Türkçe apk göndereyim.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Oyunun ingilizce olmasinin sebebi yalnizca Turkiye ile sınırlı kalmak degil diger ulkelere de erismektir. Türkce dil paketi ekleyip oyunun boyutunu daha fazla arttirmak istemedim. Sayısal bi oyunda iki satır ingilizce var diye bu kadar laf yapicaksaniz mail adresinizi gonderin size Türkçe apk göndereyim.
İngilizce dilinin yanina bir de Turkce dilini eklediginde devasa boyutlarami ulasiyor oyunun boyutu? Artacagi en fazla 50kb o kadar bile olmaz zaten oyunda ne kadar karakter var ki?
Önce kendi diline sahip cikmayi ogren ondan sonra gel buraya uste cikmaya calis.

osicik

Üye
İngilizce dilinin yanina bir de Turkce dilini eklediginde devasa boyutlarami ulasiyor oyunun boyutu? Artacagi en fazla 50kb o kadar bile olmaz zaten oyunda ne kadar karakter var ki?
Önce kendi diline sahip cikmayi ogren ondan sonra gel buraya uste cikmaya calis.
arkadaşa katılıyorum dostum bi türkçe dili çok fazla yük olmasa gerek onuda ekleseydin keşke... türkçemize sahip çıkalım...

OndyMAX

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe dil desteği eklenmiştir. İyi oyunlar. ( puanlamaya da katılırsanız memnun olurum. )

• Beğen
Tepkiler: osicik
Takipçi Satın Al

Üst Alt