Yeni Amiral Gemisi Nexus 2 Geliyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Amiral Gemisi Nexus 2 Geliyor !

First thing I would like to address the poeple who like to comment on everything New by typing "FAKE!"... This photo is just a concept and NOT REAL device.

This Galaxy Nexus 2 concept was designed by Killu-Chan, and shows a Samsung-made Nexus phone that would feature a 5" display at 720p resolution covered in Gorilla Glass 2. Inside, the concept calls for 32GB of storage, 42Mbps HSPA+, Bluetooth 4.0, microUSB 2.0 with MHL and USB on the go. The ridiculous part is that the concept also suggest an 8GB of RAM, which is impossible because if that's really an expected feature of the designer, we may just have to throw out the entire idea. Rounding out the internals would be a 2GHz quad-core Tegra 3+ and a 3200 mAh battery.

As far as cameras, there would be a 2MP front-facing camera, and a 12MP rear camera. Also on the back would be an LED flash, and in addition to the current set of camera features, the designer is calling for simultaneous HD video and image recording.

[alıntıdır]

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
8gb ram mi diyo ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
google chromeden türkçeye ceviripte yapsaydın bari ayrıca 8 gb ram ne yaw en kral bilgisayarda bile bu yok :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Mein-teil
enterneoll

enterneoll

Üye
fake olduğu çok belli zaten tasarımın sahte olduğu yazıyor 2 ghz işlemci ilede gelmez !

• Beğen
Tepkiler: Mein-teil
Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
    Konu Sahibi
avcitalip

avcitalip

Üye
bence 1.4 olacak 4 çekirdekli ve 2 GB rami olacak ben samsung'un kanını biliyorum :ehe

Sercan1Yaman

Sercan1Yaman

Üye
zaten konsept yazıyo gerçek değil yazıyo ama abartmışlar ya benim pc bile 6 gb ram var 8 ne abi ya :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Talipe katılıyorum:oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
zaten konsept yazıyo gerçek değil yazıyo ama abartmışlar ya benim pc bile 6 gb ram var 8 ne abi ya :D

bende 1 GB var :( :ağlarım: biliyormusunuz telefonumdan 1080p hd video izlerken hiç takılmıyor ama bilgisayarımda 360p videoyu tam ekran yapınca hemen kasmaya başlıyor :( :(

- - - Eklendi - - -

Talipe katılıyorum:oke:

hatta nexus note diye bir model yaparsalar onunda 1.6 4 çekirdek 2GB ram lı olacağını da belirtiyim genelde bu işler böyle ilerliyor note'lar 0.2 GHZ daha hızlı oluyorlar fakat S serileri daha hızlı oluyor çünkü okadar büyük ekran çalıştırmıyorlar :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Sahte.

PriZm

PriZm

Üye
Konsept.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
16 gb ramli pc var yahu o gun forimda birinin vardi neden olmasin diyecegim de bence fake yani her conseptte uzay telefonu gösterirler :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
hiçbir telefonda bu kadar ince kenar yapamazlar ben galaxy w de bile baş parmağımla sol üst köşeye dokunmaya çalışırken elimin sağ alt kısmı ekrana değiyor ve farklı yerler açılıyor ve galaxy wnin kenar boşlukları o kadar ince değil

saruman_me

saruman_me

Üye
fake..:kotu:

Türe

Türe

Üye
Çok absürt ya. Ekran desen timescape :hmmm

CasuS_87

CasuS_87

Üye
8 gb ram o_O Benim pcde yok o kadarı :D

15097

15097

Üye
Konsept yazıyor : ? Ayrıca tasarımını ilk gördüğümde "oha" dedim :kıskıs:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt