Yeni Aldigim Japonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Samet.25

Konu Sahibi
Yeni Aldigim Japonlar
Bugun aldim 5 tane baktim muhabbet kusunun konusacagi yok bunlari besleyim dedim d

MrTech

MrTech

Üye
kaca aldın kardes ?

Samet.25

Konu Sahibi
Kardes tas akvaryum 5 balik 30 a aldim bide yem pahalimidir ?

MrTech

MrTech

Üye
yok pahalı degil ama baska balıklar var mı ne kadardı akvaryum 5 tl mi ?

Samet.25

Konu Sahibi
Kardes toplu aldigim icin tek tek fiyatini sormadim hepsi icinde 30 tl

MrTech

MrTech

Üye
Peki baska balıklar var mıydı

Samet.25

Konu Sahibi
Balik dolu var balikcida olmazmi .d

sbrcn96

Üye
arkadaşım sana tavsiyem eğer japon besleyeceğim diyorsan akvaryumunda sadece japon tut. Aksi takdirde farklı bir balık koyarsan ikiside birbirlerinin kuyruklarını yiyip akvaryumunda salgın bir mantar hastalığının çıkmasına sebep olabilir

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sivri taşları çıkar japonlar sazangillerden olduğundan aniden hızlıca yüzüp vücutlarını sürtebiliyorlar bu da beyaz benek mantar gibi hastalıklar yapabiliyor ve anında bulaşabiliyor dikkat edin derim.

Samet.25

Konu Sahibi
arkadaşım sana tavsiyem eğer japon besleyeceğim diyorsan akvaryumunda sadece japon tut. Aksi takdirde farklı bir balık koyarsan ikiside birbirlerinin kuyruklarını yiyip akvaryumunda salgın bir mantar hastalığının çıkmasına sebep olabilir

Sadece japon var zaten tavsiye icin tesekkurler

Samet.25

Konu Sahibi
sivri taşları çıkar japonlar sazangillerden olduğundan aniden hızlıca yüzüp vücutlarını sürtebiliyorlar bu da beyaz benek mantar gibi hastalıklar yapabiliyor ve anında bulaşabiliyor dikkat edin derim.

Bilmiyodum sus olsun diye koymustum cikariyim tesekkurler

bluekinq27

Üye
ciklet besleyin derim ,

hem çok dayanıklı balıklar hemde canlı doğum olayından dolayı ciklet derim fakat patos vs diger tür balıkları yiyorlar şu an 100 den fazla yawrum var 3 günlükler :)

hikmet366

hikmet366

Üye
Hayırlı Olsun Kardeşim

Üst Alt