MrTech
Üye
+1Eğer bu cevabınız projenin maxicepten bağımsız olarak devam etmesinin üzerineyse,
forumda bir sürü kişinin kişisel sitelerini yayınladığını görüyorum hatta yakın zamanda birisi de sosyal ağ sitesi açıp yayınlamıştı. kusura bakmayın da onlara gelince hiç bir şey olmuyor, ama benim yaptığım siteye ilgi çok olunca adminler karşı çıkıyor.
tamam, yönetimdekilerin izinleri olmadan tabiki de maxicep adına bir site açılamaz ama bunu projeye başlanınca ve destekler çoğalınca söylemeniz hiç hoş bir şey değil.
dediğim gibi maxicep adı altında hiç bir şey izinsiz açmıyoruz. site baştan maxicepten bağımsız olarak tasarlanıyor. isterseniz konuyu kilitleyebilirsiniz, Konu uygun olarak Sosyal Ağlar bölümüne açılır ve maxicepin sorumluluğunda olmadan devam edilir.
Beyler eğer site burdan duyrulamayacaksa facebookta bir grup açalım orda ne yapılacaksa konuşulsun hem de maxicep zan altında kalmaz yöneticilerle papaz olmayız.
tekrar : Beyler eğer site burdan duyrulamayacaksa facebookta bir grup açalım orda ne yapılacaksa konuşulsun hem de maxicep zan altında kalmaz yöneticilerle papaz olmayız.Okuyamadım
şimdi okudum doğru söylüyosun grup açmak mantıklı sonunda yöneticilerle papaz olmak var
tekrar : Beyler eğer site burdan duyrulamayacaksa facebookta bir grup açalım orda ne yapılacaksa konuşulsun hem de maxicep zan altında kalmaz yöneticilerle papaz olmayız.
tekrar : Beyler eğer site burdan duyrulamayacaksa facebookta bir grup açalım orda ne yapılacaksa konuşulsun hem de maxicep zan altında kalmaz yöneticilerle papaz olmayız.
Site nerden nerden üye olcaz agalar
sitenin tasarımı hakkında fikirleri olan yazabilir.
sık sık yedek al hacı. free hosting lere güven olmaz. tasarım oldukça hoş.
- - - Eklendi - - -
500 DateTime hatası veriyor. Muhtemelen scripte sorun var. Girilen bilgi yanlış olsa bile düzeltme imkanı olmalı. Kayıt olduktan sonra Anasayfa ya erişim hakkı vermedi.
sitede sorun var zaten yeniden kurmayı düşünüyorum.
bide sitede erkekler sözlüğü ile kızlar sözlüğü açabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?