Yeni Accord

Sponsorlu Bağlantılar

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Accord
Yeni ACCORD

Honda mühendisleri üretim bantlarına girdiği gibi yüksek satış rakamlarına ulaşan Accord modelinin yeni versiyonu için çalışıyor. 2002 yılında tanıtılan model sportif hatlarıyla kolay kolay yaşlanmayacak izlenimi verse de Japon üretici bu kararında ısrarcı. Bunun en büyük sebebiyse Honda’nın iddialı olduğu Amerika pazarında Accord satışlarının 2005 yılında bir önceki yıla göre yüzde 9 oranında düşmesi olarak açıklanıyor. Yeni Accord’un tasarımı için geçtiğimiz yıl Tokyo Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Sport 4 konseptinden faydalanılacak. Japon üretici güncel modelin sportif hatlarını yeni modelde de koruyacak. Ön bölümde büyük bir değişiklik yapılmayacak. Ancak yeni Accord’un arka kısmı yeniden yaratılacak. Firma iddiasına göre iç mekan kalitesini artırmak için özel projeler üretiliyor.

cenkozgen

cenkozgen

Üye
yine cok güzel olmus ya. ben hastayım bu accord a ya. eline sağlık arkadasım

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
sagol ama bence bir önceki verisyonu tuning ıcın daha uygun bu zaten yapmıslar yapılacagını

G_Unit

G_Unit

Üye
ben bitiorum bu arabaya yaw emeğine sağlık eywallah

joe-black

Üye
honda yapıyo herzamman bundan önceki modelide şahane bişeydi bu tamamen dehşet bişey söylenecek bişey yok tam anlamıyla mükemmel olmuş

amedian

amedian

Üye
su capon araba ureticileri bide kısa surede cok degişiklige gitmese daha ii olur gerci bu konsept gibi ama yine cok yenileme yapıyolar bu bunu degistirmez

crows

crows

Üye
harika bir arabaya benziyor hayırlısı olsun bea

Fatihyet

Fatihyet

Üye
bence eğer illa piyasaya çıkacaksa bu araba ayrı bi accord sport olarak çıksın. normal accord değişmesin...

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(equilibre &#064; May 8 2006, 07&#58;50 PM) [post=330799]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence eğer illa piyasaya çıkacaksa bu araba ayrı bi accord sport olarak çıksın. normal accord değişmesin...
[/b][/quote]
+1 çok haklısın

Shadowman07

Shadowman07

Üye
güzel olmuş...

madhead

madhead

Üye
sizcede megane II ye benzememiş mi??

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Çok harika olmuş.Piyasayı armadağın eder bu araba...

Takipçi Satın Al

Üst Alt