Faturasız / Faturalı Yeni aboneler için freezone salla dolsun taşsin kampanyasi

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Yeni aboneler için freezone salla dolsun taşsin kampanyasi
Not:yanımda uygulamasını guncellemeniz gerekiyor
FreeZone’lular interneti bittiğinde telefonunu sallıyor, tarifesindeki interneti aynen dolduruyor, üzerine süpriz hediye internetle taşırıyor. İnternetin bittiğinde
Vodafone Yanımda uygulamasına gir,
telefonunu salla,
10 TL’ye tarifendeki interneti
aynen doldur, üstüne Vodafone’dan
sürpriz hediyeler kazan. Yanımda uygulamasını guncellemeniz gerekiyor Her dolduruğunda üstüne 1 GB, 2 GB veya 10 GB hediye internet kazan, internetini taşır geçerli tarifeler faturasiz için esnek tarifeler
Faturalilar icin esnek tarifeler
Ayrıntılı bilgi için link

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov ve ÇaRşI 2387

Tnsmre

Üye
Ben güncelledim uygulamayı, fakat salla kazan eklenmedi uygulamaya. Mega 3 gb 19 tl tarifesindeyim. Freezone luyum da.. Fakat uygulamayı şimdi güncellediğimde salla kazan eklenmemiş.. Niye öyle..

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Ben güncelledim uygulamayı, fakat salla kazan eklenmedi uygulamaya. Mega 3 gb 19 tl tarifesindeyim. Freezone luyum da.. Fakat uygulamayı şimdi güncellediğimde salla kazan eklenmemiş.. Niye öyle..
Esnek tarifelerde olmanız gerekiyor yukarıda paylaştığım tarifeler geçerli numara taşıma ile gelenler için kampanya

bilisimler

bilisimler

Üye
Sonunda vodafonada gelmiş salla kazan vodafon yanımda her hafta bize 250 mb veriyor şaka gibi turkcelde 10 gb ları görebiliyor herkez :blink: hadi vodafon inşallah bizde 10 gb leri görebilirz:artist:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Her Hafta 250Mb Hediye Alıyorsam Gerek Yok Bunlara Sağol Yinede Paylaşım İçin

bilisimler

bilisimler

Üye
Yanlış anlaşılmasın:lac: vodafone yanımda uygulaması her pazartesi 250 mb hediye veriyor ben onu söylemek istemiştim:gul: bu kampanya farklı ve güzel kampanya:cool

blastx

blastx

Üye
TT candır

• Beğen
Tepkiler: bilisimler
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Ben mega 3 gb 19 TL'lik tarifede doldurdum 2 gb hediye geldi

bilisimler

bilisimler

Üye
Malesef bana gelmedi :blink::vur:(

blastx

blastx

Üye
Yanlış anlaşılmasın:lac: vodafone yanımda uygulaması her pazartesi 250 mb hediye veriyor ben onu söylemek istemiştim:gul: bu kampanya farklı ve güzel kampanya:cool
Bana hiç 250 vermedi paso 24saatlik 100mb çok veriyor yazık bu Vodafone a az daha kissin batacaklar yoksa

• Beğen
Tepkiler: bilisimler
bilisimler

bilisimler

Üye
Bana hiç 250 vermedi paso 24saatlik 100mb çok veriyor yazık bu Vodafone a az daha kissin batacaklar yoksa

Aynen katılıyorum :anlas: bu gidiş iyi deyil Turkcell de adamlar 10 gb lerle dans ediyolar: ? ama pahalı biraz:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Tnsmre
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Haber için teşekkürler. Ben haberini yapacaktım, yoğunluktan giremedim. :)
Bunların hepsi, geçen gün Turkcell'i aradım (annemin hattını taşımak için) şikaket ettim Turkcell'e o yüzdendir kesin :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: ali.44
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Haber için teşekkürler. Ben haberini yapacaktım, yoğunluktan giremedim. :)
Bunların hepsi, geçen gün Turkcell'i aradım (annemin hattını taşımak için) şikaket ettim Turkcell'e o yüzdendir kesin :kıskıs:
Rica ederim hazır aramısken yanımda uygulamasını da soyleseydiniz :) malum sıkıntılı bir türlü duzeltemediler

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Tekrar okuyunca dikkat ettim Turkcell e Vodafone geçerim dediniz Heralde Vodafone'da siz gelin diye kampanya yapmış :gul:
ahh hayırrr:ah
Şöyle söyleyeyim; Annemin hattını Avea (TurkTelekom)'dan Turkcell'e taşımak için aradım geçiş ve paketler hakkında bilgi almak için. Bayan; sizi de aramızda görmek için mutluluk duyarız diyerek kendilerini bir güzel de övdü.. Niyetlenmedim değil ha.
Neyse başka konulara değinince Vodafone'un 2 konu hakkında rezillerini de bi güzel söyledim.
- verdiği en fazla 250-500 MB ve o da sadece 24 saatlik ..
- Sizin Slla-Kazan'dan türlü hediyeler arasında 10 GB'a kadar interneti haftalık/aylık olarak verip hafta da bir kere de tekrar şansını deneyip başka hediye alabiliyorken, bulunduğum operatörde 1 gb için 3 gün kullanımı ve 40 gün de beklemesi var dedim kız güldü :ehe
Neyse bakalım, aslında Turkcell'e de o konuşmadan sonra niyetlenmedim değil, zaten arada köye Babaanneme gidiyorum bırak 4.5G / 3G çekmesini 2G bile zor çekiyor, anca bayırda 3G çekiyor. Niyetlenmiştim ama bakalım, 1-2 aya belli olur :gul:

He, kampanya kısmı doğru. Nedense şikayet ettiğimizi duymuşlar sanırım, Vodafone da hemen o kampanyayı yapmışlar :gul:

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Tamam şimdi anladım :D Turkcell de şuan düzgün paket yok zaten eğer arada köye gidince cekmiyorsa bence geçin turkcelle

• Beğen
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Tamam şimdi anladım :D Turkcell de şuan düzgün paket yok zaten eğer arada köye gidince cekmiyorsa bence geçin turkcelle
Şuan memnunum sadece köye gittiğimde çekim gücü olarak sıkıntı yaşıyorum. Yeni ve güzel kampanyalarına denk gelirsem geçerima ama :)

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Turkcell yeni paketler çıkaracak ama Şubat mart gibi çıkarır diye tahmin ediyorum tabi fiyatlar Vodafone göre pahalı olur eğer mennunsaniz kalın köye gidince de idare edersiniz

• Beğen
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Turkcell yeni paketler çıkaracak ama Şubat mart gibi çıkarır diye tahmin ediyorum tabi fiyatlar Vodafone göre pahalı olur eğer mennunsaniz kalın köye gidince de idare edersiniz
Bekleyip göreceğiz :) Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: yeumyang