ilk indirenlerden biri olmak için indiriyorum .Güzel ve kullanışlı olduğuna şüphem yok tabiiki.Fakat ancak hafta sonu kurabilirim ellerine sağlık.
SEKOLELE
MegaloManiaX
DZMusicKey (Telefon Tuşları Kilitliyken Yeşil - Kırmızı - Kamera Tuşlarıyla Şarkı Değişme) DEŞİN YHA tuş kilitliyken kamera tuşu çalışıyo ama kırmızı yeşil tuş çalışmıyo ne iş bi el atsana ben mi yanlışlık yapıyom
DZMusicKey (Telefon Tuşları Kilitliyken Yeşil - Kırmızı - Kamera Tuşlarıyla Şarkı Değişme) DEŞİN YHA tuş kilitliyken kamera tuşu çalışıyo ama kırmızı yeşil tuş çalışmıyo ne iş bi el atsana ben mi yanlışlık yapıyom
tek tuşla bluetooth açmaya yarayan (en çok kullandığım programlardan bitanesi) BTSwitch yüklemeye çalıştığımda "Dahili Bileşen" hatası aldım..Normal midir?
tek tuşla bluetooth açmaya yarayan (en çok kullandığım programlardan bitanesi) BTSwitch yüklemeye çalıştığımda "Dahili Bileşen" hatası aldım..Normal midir?
sanmam çünkü bundan önceki fw'yede aynı konudan indirdiğim programı yükledim ki şu an arşivimdeki programı yüklemeyi denedim. yine aynı hatayı aldım..bu BTSwitch'e alternatif bi program varsa onuda kullanabilirm
sanmam çünkü bundan önceki fw'yede aynı konudan indirdiğim programı yükledim ki şu an arşivimdeki programı yüklemeyi denedim. yine aynı hatayı aldım..bu BTSwitch'e alternatif bi program varsa onuda kullanabilirm
Yeşil tuşuna telin ekranı kapalıyken hafif basılı tut şarkı bir öncekine geçer. Kırmızıya hafif basılı tutarsan bir sonraki şarkıya geçer. Kamera tuşuna basarsan şarkıyı duraklatır. Duraklatmada basılı tutman gerekmiyor ancak diğerlerinde gerekiyor.
Repacklerderken BTSwitchin birkaç dosyasını w içinde unutmuşum. Sizde yüklemeye çalışınca Dahili birleşen alıyorsunuz doğal olarak. Gece tüm linkleri yenileyeceğim arkadaşlar. Sabaha kadar sürebilir. Tek tek başka program unuttum mu onlara bakacağım.
Senden ricam sırf arama ekranından dolayı çok seveni var c6 v20 5800 için olan FW'ler ama Türkçeleşince sorun oluyor rica etsek onuda modlarmısın...(pandora da yapıldı ama Arama ekranı Türkçe değil maalesef diğer bölümler Türkçe) El atarsan sevindirisin bizleri hem hızlı hem dokunmatiğ hassas hemde batarya süreside mükemmel..